Sjoerd de Jong uit: Workum

26 februari 2022
10

Goede service, vakmanschap en kwaliteits producten.

Afgelopen 10 jaar heeft De Boer Serrebouw in 5 fasen al onze houten kozijnen vervangen door aluminium kozijnen en vouwwanden. Elke keer is er sprake van goed advies en is het vlot schakelen. Alles wordt op locatie nauwkeurig ingemeten en daarna door vakmensen gemonteerd. Ook bij nazorg of garantie wordt er snel gereageerd en gehandeld. Uitstekend bedrijf om zaken mee te doen!

Aanbeveling: Ja

Feyuna uit: Berkenlaan 4

26 februari 2022
10

Een hele ontspannen ervaring

We hebben aan ons huis een serre laten bouwen in samenwerking met de Boer Serrebouw. Van het begin tot eind was de bouw uitstekend. Fijne werkmannen aan het werk die wisten waar ze mee bezig waren. Alles is gegaan in goed overleg. We hebben als bijzonder ontspannen en gezellig gevonden. We hadden ons geen betere verbouwing kunnen wensen. Bert en Feyuna

Aanbeveling: Ja

Wilma Roolvink uit: Burgum

4 januari 2022
10

Uitstekend

In alle opzichten zeer tevreden, zowel qua materiaal als uitvoering. Bedrijf dat weet wat ze doen en kunnen, alle lof ook voor het personeel, die zijn vakbekwaam, vriendelijk en overleg is er altijd. Fijn bedrijf om je verbouwing door te laten doen en ook de uiteindelijke afhandeling is top!! 100% tevreden!!!

Aanbeveling: Ja

Antoine en Joanne uit: Midwolda

5 oktober 2021
10

Perfect product, perfecte behandeling

Persoonlijk, eerlijk, betrouwbaar en een prachtig geleverd product. We zijn zeer content met het behaalde resultaat. Prettige samenwerking heeft onze verwachtingen van het resultaat overtroffen. Kundig, vriendelijk en betrouwbaar personeel. Ook was de Boer Serrebouw in staat om goed aan te sluiten op onze wensen en smaak. Wij raden u de Boer serrebouw zeker aan als u opzoek bent naar een exclusieve serre, waarmee u uw wooncomfort zeker kunt vergroten.

Aanbeveling: Ja

Theo uit: Almere

6 juli 2021
9

Fijne samenwerking, luisteren naar onze wensen. Mooi resultaat!

Wij zijn zeer blij en tevreden met het resultaat van onze serre uitbouw. Er is goed geluisterd naar onze wensen die vervolgens zijn verwerkt in de offerte. Tijdens de bouw was er altijd nog ruimte voor overleg en er is netjes gewerkt. Vooral belangrijk voor ons is ook dat De Boer alles regelt en er een aanspreekpunt is, waarbij ook de bereikbaarheid en reactietijd dik in orde zijn.

Aanbeveling: Ja

Yoka en Thijs uit: Hellum

12 april 2021
10

Vakmanschap.

In onze zoektocht naar verbouwingsmogelijkheden stuitten we op dit bedrijf. We vielen op een foto van een serre met zadeldak en begonnen te dromen over hoe dit zou staan bij ons huis... En nu staat het er gewoon, práchtig! Je krijgt een duidelijke offerte, en de afspraken die worden gemaakt staan net zo stevig als de serre zelf. Korte lijnen, snel contact en zeer bekwame, toegewijde (en gezellige, ook niet onbelangrijk) medewerkers maken dat het bouwwerk binnen de planning klaar is. Alle werkzaamheden worden prima op elkaar afgestemd. Geen zorgen; alles wordt voor je geregeld. Je zou er haast nóg een verbouwing voor willen starten...

Aanbeveling: Ja

Nynke Visser uit: Paterswolde

13 maart 2021
10

Zeer tevreden!

Onze serre-aanbouw is echt ontzettend mooi geworden, wat een licht en ruimte hebben we er mee gewonnen! Prettige samenwerking, alles keurig voor elkaar. Communicatie verloopt vlot en netjes, ook met de mannen die de serre kwamen plaatsen. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Ik heb sterk het gevoel dat het echt loont om een specialist zoals de Boer er bij te hebben voor een serre. Wij hebben ook wel offertes aangevraagd bij “ gewone” bouwbedrijven maar ik merkte dat die toch niet helemaal van de hoed en de rand weten, toen we die offertes eindelijk in huis hadden bleken ze ook nog veel duurder. Bij het voorbespreken van de plannen en ideeën wordt er goed met je meegedacht en er wordt ook aan details gedacht waar je als leek geen weet van hebt. Tijdsplanning was ook goed ingeschat. Kortom: tevreden!

Aanbeveling: Ja

Harry Leemberg uit: Assen

16 januari 2021
10

Top!

Hele fijne samenwerking, echt vakwerk en goede nazorg.

Aanbeveling: Ja

Liesbeth uit: Lippenhuizen

4 november 2020
9

Hoge kwaliteit en goede service

Voor meer licht in onze woonkamer en verbinding tussen buiten en binnen, heeft De Boer Serrebouw voor onze woonboerderij een vouwwand gemaakt en geplaatst. We zijn erg tevreden over hun advies en service, en over de kwaliteit van de wand en het vouwsysteem. Het is nog elke dag genieten van het licht en uitzicht op de tuin!

Aanbeveling: Ja

Maurice uit: Almere

11 maart 2020
9

Zeer Goede ervaring met de Boer serre bouw

Eind Januari is begonnen met de serre aanbouw. De Serre is klaar en het ziet er fantastisch uit. Zeer goede kwaliteit en vakwerk is zeker geleverd. De Serre is geleverd en gebouwd volgens een strakke planning, Wat mij betreft is de boer serre bouw een echte aanrader als je een aanbouw of Serre wil laten bouwen. Esther en Maurice

Aanbeveling: Ja

Wim uit: Voorburg

30 januari 2020
10

Hoogwaardig en professioneel

Absolute aanrader. Professioneel en meedenkend naar mogelijkheden. Korte lijntjes en zeer goede communicatie. Vriendelijke, zeer ervaren en hardwerkende medewerkers. Ik kijk er naar uit het volgende project met ze te doen.

Aanbeveling: Ja

Ida uit: Leeuwarden

9 november 2019
8

Goeie ervaring met de Boer serre bouw

Onder deskundige leiding van Erik de Boer hebben Harry, Hein, Sietse en niet te vergeten Joery een prachtige serre voor ons gebouwd. We zijn er blij mee!

Aanbeveling: Ja

Oane uit: Eelderwolde

24 juni 2019
10

Een man een man, een woord een woord.

Wij hebben onze serre dit jaar laten bouwen. Eerst wilden wij een traditioneel gebouwde aanbouw waarmee de woning 35m2 extra woonruimte kreeg. Er was geen aannemer te vinden die dit goed en binnen 4 maanden kon doen. Over onze vorige aannemer waren we niet tevreden en daarom waren we op zoek nasr een ander. Door het ernstig tekort aan vaklieden waren de aan ins geoffreerde prijzen en levertijden buiten proportioneel. Toen kwam ik al googelend op de website van de Boer serrebouw. Erik, de eigenaar, kwam op de koffie en had wat demomaterialen mee. Wij hadden onze plannen helder op papier staan inclusief tekening van de architect. Het was Erik al snel duidelijk wat de bedoeling was. Binnen een paar dag had ik de offerte + planning in huis. Alles met elkaar was het veel geld maar was het wel een stuk voordeliger dan de eerste plannen. Het meest verbazende aan de offerte was de planning. In week 4 beginnen en in week 9 alles klaar. In mijn hoofd had ik daar al stiekem 5 weken bij aangeplakt. Uit mijn ervaringen uit het verleden had ik nog nooit een verbouwing meegemaakt wat exact volgens planning ging. In week 5 stond bouwvakker Harry op de stoep. Precies volgens afspraak. In week 9 zwaaiden we Harry en zijn maat uit. De aanbouw was klaar.

Aanbeveling: Ja

Wietze en Yteke uit: Grootegast

19 juni 2019
9

Zeer content : van 1e contact, bespreken mogelijkheden t/m eind en afwikkeling van de bouw.

Prachtig en solide uitgevoerde serre-uitbouw van onze woonkamer, met ruim zicht op tuin en vijvers. Na uitzetten van aantal offertes gekozen voor dBSerrebouw vanwege techniek, materialen en positief gevoel over contacten tijdens het reeds doorlopen voorbereidingstraject. Tijdens de bouw is er sprake van een paar onvolkomenheden in toegeleverde materialen; dat wordt direct, soepel, kundig, en zonder extra bouwtijd of kosten opgelost. Bij eventueel tussentijds overleg is er direct response. De uitvoering van de bouw: kundige, zorgvuldige en plezierige (!) vakmensen (Wietse, Sietse en Rein), die elke avond de bouwplek netjes opgeruimd achtergelaten: ook dat is kwaliteit!

Aanbeveling: Ja

Bianca uit: Oenstjerk

10 mei 2019
9

Korte lijnen in communicatie en heel mooi resultaat!

Bestaande serre is vervangen door een geweldig modern exemplaar met vouwwand. Buiten komt naar binnen en binnen naar buiten.

Aanbeveling: Ja

GJ uit: Hurdegaryp

15 maart 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Verbouwen of verhuizen? Wij hebben uiteindelijk voor een serre van de boer serrebouw gekozen en daar geen spijt van gekregen. Wat een topteam, harde werkers en vlotte bouw. Binnen 3 weken van fundering tot afbouw. We hebben nu de grote woonkamer die we wilden met veel licht en ook de bijkeuken is erg geslaagd. Zijn dik tevreden over het eindresultaat!

Aanbeveling: Ja

Jeroen uit: Heemskerk

5 februari 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Serres

Aanbeveling: Ja

Paul uit: Heiloo

28 januari 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erik en zijn team hebben bij ons een prachtige serre gemaakt. Samen hebben we hem uitgedacht tot een voor ons heel fijne plek en ook het eindresultaat mag er zijn!

Aanbeveling: Ja

Rob en Trudie uit: Andijk

18 december 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles in hoedanigheid met firma de Boer liep goed we zijn zeer tevreden en de serre heeft veel toegevoegde waarde voor ons leef plezier

Aanbeveling: Ja

anoniem uit: Wirdum

12 december 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tuinkamers

Aanbeveling: Ja

Lili en Remco uit: Heiloo

25 november 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige serre, eigenlijk helemaal wat we ervan verwacht hadden. Ons huis zwemt inmiddels in een zee van licht en de tuin maakt onderdeel uit van de woonkamer. We hebben offerte opgevraagd bij meerdere serrebouwers en hadden het beste gevoel bij Erik. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Erik is recht door zee en houdt zich aan zijn afspraken; geen rare addertjes onder het gras tijdens de bouw. Ook is hij eigenlijk altijd direct bereikbaar voor eventueel overleg en advies. Wietse en Sietse (de uitvoerders in ons geval) zijn leuke, nette gasten en leveren daarbij vooral vakwerk af. Het eindresultaat mag er wezen. We gaan er lekker van genieten.

Aanbeveling: Ja

Willy uit: Oenkerk

20 juli 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige terrasoverkapping van hoge kwaliteit en mooie materialen. We zijn er erg blij mee en het geeft zeker meer uitstraling aan het huis en de tuin.

Aanbeveling: Ja

M uit: Amsterdam

14 maart 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

de Boer Serrebouw heeft onze achtergevel/serre en glazen dak geplaatst. Alles werd heel secuur opgemeten en geplaatst. We zijn erg tevreden met het resultaat en de service

Aanbeveling: Ja

Esther uit: Heerenveen

7 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend blij met onze tuinkamer. Installateurs waren fantastisch. Ook in nazorg.

Aanbeveling: Ja

fam. uit: WOUDSEND

1 maart 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

onvermoeibaar en behulpzaam tijdens voorbereidende fase [tekeningen, vergunningen ed ] , hoge produkt kwaliteit en uitvoering, perfecte snelle nazorg en garantieafwikkeling

Aanbeveling: Ja