Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Open en toch beschermd

Serre Drachten 04
 
Inspiratie

Dat is nog eens flexibel

Eigenlijk willen we altijd wel buiten zijn. Maar in ons landje is niets zo veranderlijk als het weer. Voor iedere probleem is er een oplossing. Flexibele zijwanden geven mogelijkheden om snel weer een lekker knus plekje te maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.

 
 

Licht en warm

Sfeervolle verlichting en comfortabele verwarming vormen de kers op de taart van iedere serre. Door hier bij het ontwerp al voldoende rekening mee te houden, ontstaan de mooiste oplossingen. De mogelijkheden zijn groot.

De juiste kleur

De aluminium profielen van de serres kunnen worden gespoten in alle beschikbare RAL-kleuren. Zodat de serre perfect past bij de rest van de woning en de omgeving. Gelamineerd hout of een combinatie van hout en aluminium zijn een alternatief.

Meer weten? Neem contact op


 
 

De serrespecialist

Sinds 1985 laat De Boer Serrebouw haar klanten genieten van onze bijzondere serres, tuinkamers, vouw- en schuifwanden en luxe terrasoverkappingen. Ben je dan een serrespecialist? Uit de reacties van onze klanten blijkt dat zij dat vinden. En daar willen wij het best mee eens zijn.

De tientallen jaren ervaring heeft ons al in veel situaties gebracht. De gekste omstandigheden, de lastigste problemen. Iedere keer een leuke uitdaging om er iets moois van te maken. Op maat en in nauw overleg met de opdrachtgever. Want dat levert het mooiste resultaat, weten we uit de praktijk.

Die ervaring betaalt zich uit in de kwaliteit van onze producten. Niet alleen in het ontwerp, maar ook in de uitvoering. De details maken het verschil.

We houden van het totaalplaatje. Daarom voeren we ook alle bijbehorende werkzaamheden voor u uit. Vloeren, verlichting en verwarming zijn voor ons ook gesneden koek. Kunnen wij het mooi op elkaar afstemmen en heeft u er geen omkijken naar.


 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer inspiratie

Een open verbinding

Een glazen deur, een schuif- of vouwwand: een overgang tussen huis en tuin zonder obstakels. Binnen of buiten zitten. U merkt amper het verschil.

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.