Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Heerenveen

Het hele jaar extra capaciteit

Deze pizzeria in Heerenveen maakte een bestaand terras onder een dakterras/balkon volledig dicht. Door vouw-schuifwanden te gebruiken kan het restaurant nu het hele jaar gebruik maken van de extra zitplaatsen.

 

Pizzeria Heerenveen

De Boer Serrebouw plaatste bij de pizzeria in Heerenveen gelamineerde houten vouw-schuifwanden. In het voorjaar en de zomer kan de volledig wand geparkeerd worden achter de lijn van de voorgevel van het restaurant. Dit was ook een voorwaarde van de gemeente voor het afgeven van een vergunning.

De vouw-schuifwand heeft een toegangsdeur met lage dorpel en ventilatieroosters. Dit is een uniek systeem van onze leverancier Solarlux. Zelfs de hoekkolommen vouwen en schuiven mee wanneer de gehele 16-delige wand wordt opgevouwen en weggeschoven.

Door deze oplossing heeft de pizzeria het aantal zitplaatsen in het restaurant uitgebreid. Niet alleen met het terras in de zomer, maar ook achter de dichte wanden in de koudere perioden van het jaar.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre Den Andel

"Een echte complimentenvanger, dat is onze serre met puntdak. Iedereen die hier binnenstapt kijkt direct omhoog. En vaak met open mond."

Serre Leeuwarden

"Dankzij deze serre en extra slaapkamer kunnen we hier nog lang blijven wonen!"

Licht en ruimte

De extra vierkante meters woonoppervlak zijn welkom. Maar een serre is veel meer dan dat. Het extra licht maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.