Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Aldtsjerk

Sfeervol terras

In de herfst en de winter is het te koud en op zomeravonden is er last van tocht. Zie hier het probleem van veel horecaterrassen. Dankzij een nieuwe serre is dat bij Café Moarkswal verleden tijd.

 

Serre Aldtsjerk

De mogelijkheden van Café Moarkswal zijn enorm vergroot dankzij een door De Boer Serrebouw ontworpen en gerealiseerde serre over het buitenterras. Het terrasoppervlak aan het water van de populaire Elfstedenroute is daardoor het hele jaar te gebruiken. Door de extra aangebouwde steiger zitten de gasten ’s zomers vlakbij het water.

De luxe geïsoleerde serre is voorzien van aluminium vouwwanden die volledig opengezet kunnen worden. En ook tussen het café en de serre zit een glazen schuifwand. Daardoor is er in het café meer ruimte voor feesten en partijen (tot 150 personen).

De aangebouwde serre geeft het café meer lichtinval en door het goed geïsoleerde glas is er minder verwarming nodig. Zonwerend glas zorgt er voor dat het ’s zomers op het terras lekker koel blijft.

 

"Wij hebben een geweldige serre aan het water gekregen en zijn er na 5 jaar nog altijd 100% tevreden mee. Prachtige uitstraling, goed materiaal, goeie nazorg en garantie. Al met al prima!"

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre Ferwert

"Heel fijn dat de mannen van De Boer Serrebouw zo meedenken. Het leverde ons uiteindelijk een heerlijke serre op, precies volgens onze wensen gebouwd."

Serre Den Andel

"Een echte complimentenvanger, dat is onze serre met puntdak. Iedereen die hier binnenstapt kijkt direct omhoog. En vaak met open mond."

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.