Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Frieschepalen

Later aangebouwd of direct meegebouwd? Deze serre sluit naadloos aan.

Deze serre in Frieschepalen is een echt verlengstuk van de woonkamer. Niet alleen omdat de serre volledig is geïntegreerd in de woning, maar ook door de hoge kwaliteit van bouwen en materialen.

 

We zochten én vonden dezelfde steen en dezelfde kleur voeg

Vanuit deze serre in Frieschepalen stap je via de zijkant zo het terras op. Een vouwwand zorgt voor een goede doorgang. Op verzoek van de familie Postma ging De Boer Serrebouw op zoek naar dezelfde steen en kleur van de voeg als die bij de bouw van de woning is gebruikt. Die vonden we en dus lijkt het alsof de nieuwe serre van begin af aan bij de woning hoort. Behalve het uitvoeren van het metselwerk, zorgden we ook voor de fundering, de geïsoleerde betonvloer, de cementdekvloer, designradiator, elektra en de buitenzonwering.

Goede serre bespaart energie

De familie Postma geniet het hele jaar door van deze hoogwaardige toevoeging aan hun woning. Oók als ze de energierekening ontvangen, want doordat de serre uit zoveel glas bestaat en optimaal geïsoleerd is, vormt het een goede warmtebrug tussen buiten en binnen. Dát voelt comfortabel aan, ook in de portemonnee.

Technische details serre:

  • De kleur van deze serre is DB703 (donkergrijs); een perfecte en veelgekozen kleur omdat het bij vrijwel alle bouwstijlen past, niet te nadrukkelijk aanwezig is, en vuil er minder snel op zichtbaar is.
 

"We wilden een serre die perfect bij ons huis paste. Dankzij de zoektocht van De Boer Serrebouw is dat gelukt. Gebouwd met dezelfde stenen en zelfs dezelfde kleur voeg!"

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Tuinkamer Sneek

Terraskamer Luttelgeest

Een open verbinding

Een glazen deur, een schuif- of vouwwand: een overgang tussen huis en tuin zonder obstakels. Binnen of buiten zitten. U merkt amper het verschil.