Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Wehe-den Hoorn

Dat is nog eens maatwerk

Dat een serre niet gebonden is aan vaste maten bewijst deze fraaie serre in Wehe-den Hoorn. De serre is op maat gemaakt zodat het precies past op het voormalige terras.

 

Serre Wehe-den Hoorn

Maatwerk in advies, ontwerp en montage. Dat is de specialisatie van De Boer Serrebouw. Dit alles komt fraai naar voren bij deze serre die volledig is geïntegreerd in de woning. Met het zadeldak en de schuine aansluiting sluit de serre exact aan op het voormalige terras.

Nu is er heerlijke lichte ruimte ontstaan, waarmee zowel de eetkamer als de woonkamer enorm vergroot is. De serre is voorzien van twee dakramen en een schuifpui naar het terras.

De door De Boer Serrebouw aangebrachte vloer in de serre (kwartsiet 60×60 cm) is doorgetrokken naar de woonkamer, eetkamer, keuken en hal.

 

"Door goed overleg en gezamenlijk denkwerk hebben we een heel mooi ontwerp voor de serre kunnen realiseren. We zijn erg tevreden en de reacties van bezoekers zijn zeer positief."

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Aanbouw met vouwwand Giekerk

"De mooiste momenten zijn als we de vouwwand in de aanbouw helemaal openvouwen. Zo mooi hoe binnen en buiten dan in elkaar overlopen."

Serre Zuidhorn

"Het is zo handig dat De Boer Serrebouw bijna 24/7 bereikbaar is, altijd meedenkt en ook voor vloeren en wanden een oplossing biedt. De monteurs zijn vakkundig en prettig in omgang."

Licht en ruimte

De extra vierkante meters woonoppervlak zijn welkom. Maar een serre is veel meer dan dat. Het extra licht maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.