Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
Terraskamer Dronrijp
 
Referenties
Dronrijp

Favoriete plekje

Een heerlijke uitbreiding van de bestaande woning. Door de eenvoudig te openen wanden werd deze terraskamer voor de bewoners al snel het favoriete deel van hun woning. Ze zijn er het hele jaar door te vinden.

 

Terraskamer Dronrijp

Meer flexibiliteit is bijna niet mogelijk. De gehele voorzijde van deze terraskamer / tuinkamer is dankzij het gebruik van vouwwanden te openen. Dat geldt ook voor één zijkant. Zelfs het vouwwandje op de gemetselde muur is te openen. In de opbouw zijn moderne slanke aluminium profielen gebruikt.

Resultaat is een heerlijke terraskamer waar de bewoners graag zijn, gedurende alle seizoenen van het jaar. Ook al is de terraskamer in tegenstelling tot een serre natuurlijk niet geïsoleerd.

Een prachtplekje om de krant te lezen of een broodje te eten. De LED-spots zorgen ’s avonds voor een leuke sfeer. En bij te veel zon zorgt de serrezonwering er voor dat het onder het glazen dak toch aangenaam blijft.

 

"De Boer Serrebouw heeft prima werk geleverd. Goede nazorg ook. Aardige en vriendelijke vakmensen."

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre Den Andel

"Een echte complimentenvanger, dat is onze serre met puntdak. Iedereen die hier binnenstapt kijkt direct omhoog. En vaak met open mond."

Aanbouw met vouwwand Giekerk

"De mooiste momenten zijn als we de vouwwand in de aanbouw helemaal openvouwen. Zo mooi hoe binnen en buiten dan in elkaar overlopen."

Een open verbinding

Een glazen deur, een schuif- of vouwwand: een overgang tussen huis en tuin zonder obstakels. Binnen of buiten zitten. U merkt amper het verschil.