Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Franeker

Gedoseerde zon

Veel mensen vinden het heerlijk in de zon. Zeker in het voor- en najaar. Maar de zon kan op zomerse dagen ook heftig zijn. Bij deze terrasoverkapping in Franeker is dat opgelost door het plaatsen van serrezonwering.

 

Terrasoverkapping in Franeker

Op dit adres in Franeker schijnt de zon eigenlijk altijd. De situering van de tuin is bijna perfect. De bewoners brengen dan ook veel tijd door in de tuin. Zeker nu ze door een paar slimme constructies kunnen inspelen op de omstandigheden.

Is de zon te fel, dan schuiven ze de serrezonwering over het dak van de fraaie terrasoverkapping. Dat maakt het verblijf op het terras in het zomer hoogseizoen een stuk leuker.

Door de zijwand van de terrasoverkapping dicht te maken houden ze bovendien de wind van het terras. Voorbij is het met de tocht die om de hoek van de uitbouw zo vervelend over het terras kon trekken.

De terrasoverkapping is voorzien van helder gelaagd glas en de profielen zijn voorzien van een donkergrijze structuurlak.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre Burgum

Terrasoverkapping Wolvega

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.