Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Oosterzee

Terras uit de wind

Inspelen op de omstandigheden. Daar is deze terrasoverkapping in Oosterzee een goed voorbeeld van. Met een mooie oplossing voor de wind en accessoires voor de lange avonden buiten.

 

Terrasoverkapping in Oosterzee

Wonen aan het water, wie wil dat niet. De natuur dichtbij en iedere dag een fabuleus uitzicht. Dat geldt zeker voor deze prachtige woning aan het Tjeukemeer. Dat is genieten met een hoofdletter G.

Maar aan het meer waait het wel vaak. Het hoort er bij en een oplossing is snel gevonden. De terrasoverkapping heeft een dichte zijkant met een schuin kozijn. Wanneer de omstandigheden er om vragen kunnen de bewoners nu altijd beschut zitten. Zodra de zon maar een beetje schijnt is dit the place to be.

Daar wil je niet alleen overdag van genieten, maar ook tijdens die heerlijke zomeravonden. De spots in de dakliggers geven juist dan dat extra stukje sfeer. De terrasoverkapping gaat door de kleur dennengroen mooi op in de omgeving.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre met zadeldak

Aanbouw Heerenveen

Licht en ruimte

De extra vierkante meters woonoppervlak zijn welkom. Maar een serre is veel meer dan dat. Het extra licht maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.