Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Wolvega

Kijk eens hoeveel licht

Een terrasoverkapping kan niet zonder profielen. Maar die hoeven het heerlijke buitengevoel niet weg te nemen. Dat blijkt wel bij deze terrasoverkapping in Wolvega.

 

Terrasoverkapping in Wolvega

Je zit onder dak, maar het valt soms nauwelijks op. Natuurlijk, de terrasoverkapping houdt de regen tegen. En de zon hoeft maar een beetje te schijnen of het is al lekker buiten. Dan merk je de voordelen van een terrasoverkapping.

Door het gebruik van slanke dakliggers gaat een terrasoverkapping echter niet ten koste van de hoeveelheid licht. De liggers in combinatie met het heldere gelaagde glas blijven een prachtig uitzicht geven op de bijzondere Friese luchten met al haar wolkenpracht.

Het terras is aan één zijde afgeschermd door een schutting met de buren. Daardoor is het ook eenvoudig om er op termijn met een volglazen schuifdeur een fraaie terraskamer van te maken. Om nog langer te kunnen genieten.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre Hellum

Serre Andijk

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.