Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Serre zonwering

Terraskamer Dronrijp 07
 
Home

Serre zonwering

De Boer Serrebouw bouwt serres van a tot z: van de fundering tot het dak en van de vloerverwarming tot natuurlijk ook de zonwering voor uw serre!

 

Serre-zonwering geen overbodige luxe

Is uw serre op het zuiden georiënteerd, dan is zonwering aan binnen- of buitenkant geen overbodige luxe. Door het Nederlandse klimaat heeft u het merendeel van het jaar uitsluitend voordeel van de extra warmte die een serre genereert, maar op echt warme dagen wordt het in een serre al snel te warm. Daarom voorziet De Boer Serrebouw vele van de door ons gebouwde serres van zonwering. Zonwering aan de buitenkant heeft de voorkeur, omdat de zonnestralen dan worden tegengehouden voordat ze binnen zijn.

Soorten serre-zonwering

Er zijn diverse mogelijkheden voor serre-zonwering: vouwgordijnen, screens, zonneschermen, rolluiken, markiezen etc. Vanzelfsprekend in elke kleur en in talloze materialen. Serre-zonwering is immers maatwerk, net als uw serre. De zonwering kan zowel voor de ramen als voor het glazen dak worden ingezet. De Boer Serrebouw kan de zonwering voor de serre direct in de bouwplannen meenemen. Zo weet u zeker dat het goed past en bijpassend is en houdt u alles in één hand.

Zo luxe als u zelf wilt

U kunt uw aanbouw serre voorzien van vele extra’s. Behalve zonwering of zonwerende beglazing kunt u de serre ook voorzien van bijvoorbeeld zelfreinigend glas en ingebouwde sfeerverlichting. Een goede serre is een serre van woonkamerkwaliteit. Dat betekent dat een degelijke serre dezelfde afwerkkwaliteit heeft als de rest van uw woning. En dat is niet zo verwonderlijk als u bedenkt dat u straks steeds meer tijd in uw serre doorbrengt. In de meeste huizen met een serre, is de serre de favoriete plek van het huis geworden! Maak uw serre daarom zo comfortabel en luxe als u zelf wilt. Dat kan met een luxe serre op maat van De Boer Serrebouw.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Burgum

Terraskamer Dronrijp

Terraskamer Dronrijp

"De Boer Serrebouw heeft prima werk geleverd. Goede nazorg ook. Aardige en vriendelijke vakmensen."

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.