Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Met de Boer on tour

Serre Drachten 04
 
Over ons

Kijken is beleven

Een foto geeft een leuke indruk van hoe een serre, tuinkamer of terrasoverkapping er uit kan zien. Maar de echte beleving krijgt u pas wanneer u bij eerder opgeleverd projecten gaat kijken. Dat noemen wij met De Boer On Tour. Er is wel een groot gevaar: dat u heel enthousiast wordt.

 

Bewust geen showroom

Wat kunnen we u in een showroom laten zien? Niet veel. Enkele profielen, een wand, misschien een deel van een dak. En veel foto’s. Maar dat vinden wij niet voldoende. Onze producten spreken voor zich. Bekijk daarom met eigen ogen wat een product van De Boer Serrebouw met een woning doet.

Tevreden klanten

De Boer On Tour is alleen maar mogelijk met tevreden klanten. Gelukkig zijn die er! Zij vertellen graag hoe gelukkig ze met hun vernieuwde en verfraaide woning zijn.

Inspiratie

Het bekijken van hoe het kan, werkt inspirerend. Het brengt u ook ongetwijfeld weer op nieuwe ideeën. Dat is mooi. Door te onderzoeken en af te wegen, maakt u de juiste keuzes. En dat komt het eindresultaat alleen maar ten goede.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre bij Hotel Eetcafé ’t Dûke Lûk

Serre Alkmaar

"Het was nogal een opgave: achtergevel openbreken, nieuwe elektra, nieuwe vloer met vloerverwarming en de cv-ketel verplaatsen, maar de mannen van De Boer Serrebouw draaien hun hand nergens voor om."

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.