Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

De Boer Serrebouw

Serre Surhuisterveen 8
 
home

Serrespecialist voor Noord-Nederland

De Boer Serrebouw komt u overal tegen. Onze klanten zitten verspreid over het hele noorden van het land. Waar u ook woont, in de buurt kunnen we altijd een paar gerealiseerde projecten laten zien. Met trots. En onze klanten ontvangen u graag.

 

Maak kennis met uw adviseur

Weet u ongeveer wat u wilt? Of juist nog helemaal niet? De Boer Serrebouw helpt u graag verder. Wij komen graag eens bij u langs om uw ideeën door te spreken. Lekker samen brainstormen over wat er allemaal mogelijk is.

Vanzelfsprekend altijd vrijblijvend. Wij luisteren graag. Om daarna met een verrassend uitgewerkt plan te komen. Onze ervaring en uw ideeën vormen ongetwijfeld een perfect koppel.

Vragen of direct meer informatie? Bel ons:

058 256 2332

 

Met de Boer on Tour

Er gaat niets boven de praktijk. Bekijk met eigen ogen wat een serre van De Boer Serrebouw met een woning doet. Onze tevreden klanten laten u graag hun droomserre zien. Met De Boer on Tour ontdekt u de mogelijkheden. Laat u inspireren. En kom vervolgens samen met De Boer Serrebouw tot het mooiste resultaat.

Neem contact op

 
 

Alles in eigen hand

De Boer Serrebouw doet meer dan het leveren van serres, tuinkamers, terrasoverkappingen en schuif- of vouwwanden. Van vergunningaanvraag tot het leveren van alle bijkomende installaties, vloeren en terrassen, wij verzorgen het allemaal.

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

 
 

Trotse sponsor van KF De Walden

De Boer Serrebouw heeft oog voor de samenleving waar zij deel van uitmaakt. Daarom ondersteunen wij korfbalvereniging De Wâlden. Een jonge club, in 2014 ontstaan door een fusie van KC Tietjerk en KV DFD uit Oentsjerk. Een sportieve vereniging die met haar tijd meegaat. Met het oog op een gezonde toekomst. Daar willen wij graag bij betrokken zijn.
KF-de-Wâlden-logo
Naar website