Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Licht en ruimte

Solarlux serre 02
 
Inspiratie

Populairste plekje

Extra vierkante meters woonoppervlak zijn natuurlijk altijd welkom. Maar een serre of tuinkamer is veel meer dan dat. Het extra zonlicht, de beleving van alles wat buiten gebeurt en het genieten van de seizoen maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.

 

Licht is gezond

Een mens vaart wel bij voldoende zonlicht. Het geeft energie en is goed voor het humeur. Het glazen dak en de glazen geven het licht graag door. Met een serre of tuinkamer voelt u zich beter. Iedere dag opnieuw.

Meer weten? Neem contact op


 
 

Beleving

Een serre op tuinkamer is een beleving. Natuurlijk van het licht en de ruimte, maar ook van de tuin. Alle seizoenen gaan leven. Ook in de herfst en winter is er in de tuin van alles te zien.

Maar wat dacht u van de sterrenhemel en de maan. Ook daar geniet u in een serre optimaal van. U krijgt het er allemaal bij. Voor dezelfde prijs.

Met de glazen wanden en het glazen dak profiteert u al direct van het eerste kleine beetje zon. Het zit direct lekker. En is de zon in de zomer te fel, dan biedt De Boer Serrebouw ook optimale zonwering. Mooi geïntegreerd in het design.


 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer inspiratie

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.

Licht en ruimte

De extra vierkante meters woonoppervlak zijn welkom. Maar een serre is veel meer dan dat. Het extra licht maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.