Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Serre aanbouw

Hoogwaardige serres op maat gemaakt

Serre Surhuisterveen 8

Een serre aanbouwen: materialen, formaten, prijzen

Een serre-aanbouw is geen standaard product. Wilt u een serre aanbouwen, dan adviseert De Boer Serrebouw u graag over alle mogelijkheden; van materiaal tot formaat en vergunning en zorgt voor een ontwerp dat aansluit bij uw wensen, eisen en budget.

Serre Rijperkerk 04 Serre Rijperkerk 09
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Alles in eigen hand

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Een serre is geen standaard product. Samen met u ontwerpen wij een serre die optimaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen, ideeën en voorstellingen. We lopen met u alle keuzes door en helpen u met gedegen advies een goede keuze te maken. Maar daar stopt onze service niet! De Boer Serrebouw regelt alles voor de klant. Van bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot ontwerp, fundering, bouw en montage.

Maak kennis met ons

 
 

Serre aanbouw: binnen en buiten integreren

Met een serre-aanbouw, een glazen uitbouw aan een woning van De Boer Serrebouw, wordt het binnen- en buitenleven optimaal met elkaar geïntegreerd. Een serre wordt vaak als een verlengstuk van de tuin aan een woning gebouwd en wordt daarom ook wel een tuinkamer genoemd. Dit is een logische benaming, want een serre geeft immers de mogelijkheid om meer te genieten van de tuin en het buitenleven. Maar een serre biedt meer. Een serre aanbouwen zorgt ook voor meer ruimte en extra lichtinval ín de woning. Bovendien levert een serre-aanbouw voordelen op voor het exterieur van de woning. Het geeft een woning, maar bijvoorbeeld ook cafés en restaurants, een exclusieve uitstraling. De Boer Serrebouw is een ervaren serre-bouwer voor zowel particulieren als de zakelijke klant.

Isolerende werking van de serre

Een aluminium serre bestaat voor het grootste deel uit glas. Het glas houdt de warmte van de zon vast en zorgt ervoor dat de serre-aanbouw snel opwarmt. De glazen serre wordt dus op een natuurlijk manier verwarmd en deze warmte blijft lang voelbaar in de ruimte. Bij het aanbouwen van een serre investeert u ook in de isolatie van de rest van uw woning: een serre-aanbouw warmt snel op en houdt de warmte langer vast. Dit zorgt ervoor dat er minder gestookt hoeft te worden om de woning op temperatuur te krijgen en behaaglijk te houden. Dit betekent naast een besparing in de stookkosten ook een flinke besparing voor het milieu.

Hoogwaardige serre-aanbouw

Een goede serre geeft uw woning iets extra’s en verhoogt uw woongenot. Een serre-aanbouw past bij vrijwel elk huis. Of u nu in een oud of nieuw huis woont, in een boerderij of grachtenpand, in een villa of rijtjeswoning, voor elke woning kunnen wij een serre aanbouwen die voldoet aan al uw wensen. We maken bij de bouw van onze serres gebruik van kwalitatief hoogwaardig aluminium. Doordat we gebruik maken van duurzaam materiaal bij de bouw van uw serre, bent u zeker van een zeer lange levensduur en een minimum aan onderhoud.

Serre aanbouwen: de kosten

Een serre aanbouwen levert natuurlijk niet alleen wat op, een serre bouwen is ook een flinke investering. Zeker als u kiest voor hoogstaande kwaliteit; een serre van woonkamerkwaliteit die perfect aansluit op uw woning. Zo heeft u er het meeste plezier van en is de serre een grote meerwaarde voor uw huis. Bij De Boer Serrebouw is elke serre anders, omdat ook elke woning en elke opdrachtgever anders is. Wij leveren uitsluitend maatwerk. De kosten voor het bouwen van een serre zijn afhankelijk van onder andere het formaat en het materiaal. De prijs voor een serre is dan ook in geen enkele situatie hetzelfde. Een goede serrespecialist adviseert u over elke keuze en zorgt voor een inzichtelijke offerte op maat.

 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre met zadeldak

Serre met geïntegreerd balkon

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.