Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Den Andel

Een serre die in een woontijdschrift niet misstaat. Zó mooi!

Een serre die zo in een tijdschrift kan! Wat kreeg de familie Steenhuis in Den Andel er veel licht en ruimte bij in huis door deze exclusieve en geïsoleerde aluminium serre.

 

Een serre met een zadeldak: een zee van ruimte

De familie Steenhuis zocht naar een serre die wat vorm betreft goed bij hun woonboerderij in Den Andel paste. We kozen voor een zadeldak (puntdak). Deze vorm past niet alleen goed bij de woonboerderij , maar levert bovendien een fantastisch ruimtelijk effect en ontzettend veel lichtinval op. Deze serre is nu in gebruik als eetkamer en is een verlengstuk van de keuken geworden.

Van ontwerp tot betonvloer en dakramen: alle in één hand

De Boer Serrebouw bouwde de geïsoleerde aluminium serre in Den Andel van A tot Z. We maakten het ontwerp, verrichten alle bouwkundige werkzaamheden (op de foto is ook het traditionele metselwerk te zien dat we op verzoek van de familie Steenhuis toepasten) en zorgden ook voor de vloerverwarming, de gevlinderde betonvloer, de serrezonwering en een elektrisch bedienbaar dakraam. Om te zorgen voor een goede aansluiting van de serre op de bestaande woonboerderij moest de goot opgehoogd worden. Door middel van een zinken verholen goot nam De Boer Serrebouw dit voor zijn rekening en ook de krimp / zinken goot bij het voorhuis hebben we aangepast.

De temperatuur regelen in een serre

Deze serre is in de hoek voorzien van twee driedelige vouwwanden, daardoor kan bijna de hele hoek van de serre weggevouwen worden. Doordat het eerste vouwdeel is voorzien van een rvs deurkruk en meerpuntssluiting, kan het ook als gewone deur gebruikt worden. Handig! De serre in Den Andel is daarnaast voorzien van drie ventilatieroosters en aan de warmste zijde is een dakraam en serrezonwering toegevoegd. Door deze combinatie kan de temperatuur in de serre goed geregeld worden en is het zelfs op warme dagen aangenaam.

Technische details serre:

  • De kleur van deze serre is DB703 (donkergrijs metallic).
  • De serre is 5,25 x 5,25 meter en de nok zit op circa 5 meter.
  • Het dakraam is elektrisch bedienbaar.
 

"Een echte complimentenvanger, dat is onze serre met puntdak. Iedereen die hier binnenstapt kijkt direct omhoog. En vaak met open mond."

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Aanbouw Burdaard

Aanbouw met plat dak Winsum

"We wilden veel en gelukkig paste het allemaal dankzij een goed doordacht ontwerp van De Boer Serrebouw."

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.