Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Koester het terrasgevoel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Inspiratie

Koester het terrasgevoel

Een serre, een luxe terrasoverkapping, een terraskamer. De Boer Serrebouw biedt horecaondernemers tal van oplossingen om hun terrasseizoen te verlengen. Vouwwanden geven ongekende mogelijkheden om in te spelen op alle weertypes.

 
 

Snel extra ruimte

Laat uw gasten extra genieten van uw geweldige horecalocatie. Haal de sfeer van buiten binnen. Met een serre of terrasoverkapping creëert u eenvoudig extra ruimte, die ook geschikt kan zijn voor rokers.

Mooi visitekaartje

De Boer Serrebouw gebruikt uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Degelijke constructies, perfecte afwerking en fraai design. Daar kunt u mee voor de dag komen. Hier zitten uw gasten graag. En dat kan alleen maar goed zijn voor de omzet.

Meer weten? Neem contact op


 
 

Van A tot Z

De Boer Serrenbouw doet er alles aan om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij nemen als serrespecialist alle zorgen uit handen.

Zijn we het eens over ontwerp en prijs, dan kunt alles aan ons overlaten. Wij verzorgen de bouw verder van A tot Z. Dat begint, waar nodig, met de aanvraag voor de juiste vergunningen. Is dat eenmaal geregeld, dan zorgen wij voor een snelle plaatsing en afwerking.

Funderen, het leggen van vloeren, elektrische installatie, verlichting, vloerverwarming, vloeren van natuursteen of keramische tegels, zonwering en bestrating of houten vlonders. Wij regelen het allemaal. Dat werkt snel. Alles is op elkaar afgestemd.


 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer inspiratie

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.