Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Ferwert

Woonruimte en woongenot verdubbeld: serre over de volledige breedte

Een serre over de volledige breedte van de woning: dat leverde de familie Wijbenga uit Ferwert heel wat extra vierkante meters én geweldig wooncomfort op.

 

Het realiseren van een droom

De woonkamer vergroten en de keuken en eetkamer verlengen, dat was de wens van de familie Wijbenga. En daarom ontwikkelde De Boer Serrebouw voor hen in Ferwert een droom van een serre. Aan het verwezenlijken van deze droom ging heel wat denkwerk vooraf.

Meedenken en praktische overwegingen

Want zouden we de achtergevel over de hele breedte openbreken of toch een stukje muur laten staan? Uiteindelijk is voor dat laatste gekozen. Een mooie oplossing, maar ook heel praktisch: net in het resterende stukje muur zit veel leidingwerk wat nu niet omgelegd hoefde te worden. Bovendien zorgt het overgebleven muurtje voor een welkome plek voor een kast of om iets op te hangen.

Zonwering, kiepraam en ventilatieroosters

De Boer Serrebouw zorgde bij de bouw van deze serre in Ferwert ook voor serrezonwering aan de buitenkant van het serredak, twee ventilatieroosters en een kiepraam met spindelbediening zodat de temperatuur binnen goed gereguleerd kan worden. Ook verwijderden we een klein balkon op de verdieping. We voorzagen de serre van een aluminium vouwwand uit vier delen. Als alle vier delen opengeschoven worden, ontstaat een doorgang van bijna vier meter.

Technische details serre:

  • De kleur van deze serre is RAL9006 (witaluminium, een lichte grijskleur) voorzien van metallic poedercoating.
  • De Boer Serrebouw verzorgde voor de bouw van deze serre in Ferwert het hele bouwproces, inclusief fundering , betonvloer, cementdekvloer, zonwering, etc.
 

"Heel fijn dat de mannen van De Boer Serrebouw zo meedenken. Het leverde ons uiteindelijk een heerlijke serre op, precies volgens onze wensen gebouwd."

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre met zadeldak

Serre Leeuwarden

"Dankzij deze serre en extra slaapkamer kunnen we hier nog lang blijven wonen!"

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.