Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Leeuwarden

Deze serre maakt langer thuis wonen mogelijk door de extra slaapkamer

Een zee van licht en ruimte leverde deze serre in Leeuwarden op. De serre werd over de volle breedte van de achtergevel geplaatst zodat er ook ruimte werd gecreëerd voor een extra slaapkamer.

 

Alles in één hand: handig en hoge kwaliteit

Voor de familie Klaver uit Leeuwarden bouwde De Boer Serrebouw deze serre en een extra slaapkamer. We vertaalden eerst de wensen van de klant in een ontwerp en daarna gingen we aan de slag. We verzorgden het hele bouwproces, ook voor het heien (stalen buispalen), de betonfundering, geïsoleerde betonvloer inclusief cementdekvloer, het aanleggen van vloerverwarming, het betegelen van de vloer, het plaatsen van radiatoren, schilderwerk binnendeuren en voor het stucen van wanden en plafonds hoefde de opdrachtgever niet uit te wijken naar een ander bedrijf. Door alles accuraat in één hand te houden, blijft de bouw overzichtelijk en is het bovendien makkelijk afspraken maken voor goed werk.

Heerlijk ruim door het hoge glazen dak

Het resultaat: een serre met een glazen dak en een driedelige vouwwand met ventilatierooster. Het dak van de slaapkamer werd voorzien van een geïsoleerd pannendak in combinatie met een klein deel glazen serredak voor extra lichtinval, een draaikiepraam, twee ventilatieroosters en optimale controle over temperatuur.
De familie Klaver is tevreden met het resultaat: veel licht en heerlijk ruim door het hoge glazen dak.

Toekomstbestendige woning dankzij extra slaapkamer in de serre

Het toevoegen van een serre aan een bestaande woning kan -zoals in het geval van deze serre in Leeuwarden- een uitkomst zijn als er op de begane grond behoefte is aan meer ruimte. Als de bewoners slecht ter been zijn en de verdieping een onneembare vesting is geworden, zorgt een serre voor bijvoorbeeld genoeg ruimte voor een extra slaapkamer op de begane grond. In het geval van de familie Klaver kon een kleinere bestaande slaapkamer dankzij de serre vergroot worden tot volwaardige slaapkamer.

Technische details serre:

  • De kleur van deze serre is DB703 (donkergrijs); een perfecte en veelgekozen kleur. De voordelen van deze kleur voor een serre: past goed bij vrijwel elke bouwstijl, de kleur is niet te nadrukkelijk aanwezig en vuil is er minder snel op zichtbaar.
  • De dakhelling is aangepast op het ontwerp van de woning.
  • Het kleine serredak in de slaapkamer is aan de binnenzijde voorzien van gelamineerd hout en aan de buitenzijde van aluminium profielen. Zo sluit het serredak beter aan op de dakconstructie.
 

"Dankzij deze serre en extra slaapkamer kunnen we hier nog lang blijven wonen!"

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre Gorredijk

Serre Zuidhorn

"Het is zo handig dat De Boer Serrebouw bijna 24/7 bereikbaar is, altijd meedenkt en ook voor vloeren en wanden een oplossing biedt. De monteurs zijn vakkundig en prettig in omgang."

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.