Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Verleng het
buitenseizoen

Met een terrasoverkapping van De Boer Serrebouw.

Terrasoverkapping Wolvega 01 Oosterzee-20120525 Terrasoverkapping Verhoef/Uiterwaal

Onze terrasoverkappingen

Zet het Nederlandse wisselvallige weer buitenspel met de luxe terrasoverkappingen van De Boer Serrebouw. Een buitje, wat extra wind. Naar binnen vluchten is verleden tijd. Met een luxe terrasoverkapping heeft u een ideale oplossing om langer van uw tuin te genieten. Een fraaie en stijlvolle overgang van woning naar tuin. En dat betekent dagelijks genieten, maximale bescherming en grenzeloze openheid.

Terrasoverkapping Wolvega 01 Oosterzee-20120525 Terrasoverkapping Verhoef/Uiterwaal
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

35 jaar kennis en ervaring

Terrasoverkappingen van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze terrasoverkappingen.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Aluminium terrasoverkapping

Terrasseizoen verlengen

Ook al is de zon nog wat dunnetjes. Onder het glas van een terrasoverkapping is het al snel behaaglijk. Van het vroege voorjaar tot de laatste herfstdag genieten van uw eigen tuin. Een must voor iedereen die van het buitenleven houdt. De Boer Serrebouw gebruikt hoogwaardige materialen en geeft design de vrije loop. Laat u verrassen door onze modellen.

 
 

Aluminium terrasoverkapping

De Boer Serrebouw kiest altijd voor kwaliteit. Dat betekent een keuze voor hoogwaardige en slanke aluminium profielen. Resultaat: meer licht. Wij kiezen bovendien altijd voor echt dikwandig doorzichtig veiligheidsglas. Dat zorgt voor weinig aanslag en eenvoudige schoonmaak. Bovendien houdt echt glas lekkages buiten de deur. Ook dat is kwaliteit en een garantie voor het mooiste resultaat met het minste onderhoud.

Optimale beleving

Een mooie terrasoverkapping is al een plaatje op zich. Maar het kan nog mooier met die persoonlijke touch in de verdere aankleding. Zonwering, terrasverwarming, sfeervolle verlichting. De mogelijkheden zijn groot. Verras uzelf, de details maken het verschil. Met een terrasoverkapping van glas of aluminium terrasoverkapping weet u zeker dat u optimaal kunt genieten.

Grote overspanningen

Een terrasoverkapping is niet praktisch met allerlei vervelende staanders in de weg. De Boer Serrebouw gebruikt een uitgekiende constructie met hoogwaardige profielen waardoor grote overspanningen geen probleem zijn. Dat is nog eens een heerlijke vrije ruimtelijke beleving. Een terrasoverkapping kan aan beide kanten dicht. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen de windkant afsluiten, maar beiden kanten dicht kan ook. Vouwt u de vouwwand aan de voorkant dicht, dan heeft u een tuinkamer. Hoewel een terrasoverkapping nooit een aanbouw serre zal worden, kunt u zo toch genieten van het buitenleven.

 
“De Boer Serrebouw heeft prima werk geleverd. Goede nazorg ook. Aardige en vriendelijke vakmensen.”
“We hebben er echt een leefruimte bij gekregen. De werkwijze was professioneel en tot in detail goed verzorgd.”
“Het is prettig werken met De Boer Serrebouw. We genieten het hele jaar van de serre!”
“Door goed overleg en gezamenlijk denkwerk hebben we een heel mooi ontwerp voor de serre kunnen realiseren. We zijn erg tevreden en de reacties van bezoekers zijn zeer positief.”
“Wij hebben een geweldige serre aan het water gekregen en zijn er na 5 jaar nog altijd 100% tevreden mee. Prachtige uitstraling, goed materiaal, goeie nazorg en garantie. Al met al prima!”
“Vestibulum mattis aliquet justo ac faucibus praesent fermentum ante ac finibus malesuada proin fringilla, metus sed ullamcorper vulputate!”
“Voor, tijdens en na de bouw van de serre is De Boer Serrebouw altijd bereikbaar voor goed overleg. De serre is van uitstekende kwaliteit.”
 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Terrasoverkapping Wolvega

Terrasoverkapping Oosterzee

Terrasoverkapping