Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Tuinkamer

Luxe tuinkamers op maat van topkwaliteit

Tuinkamer Sneek 02

Tuinkamer aanbouw

Een terrasoverkapping biedt bescherming van boven. Een tuinkamer met glazen zijwanden geeft net een beetje meer. Een mooie tussenoplossing halverwege een terrasoverkapping en een serre. U bepaalt zelf hoe flexibel de zijwanden zijn. De Boer Serrebouw heeft het allemaal. Van een vaste zijwand met deur tot volledig opvouwbare glazen wanden en enkele tussenvarianten. Wat het weer ook is, u zit altijd goed.

Terraskamer Siddeburen 07 Terraskamer Dronrijp 01
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Tuinkamers van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere tuinkamers en terraskamers.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Alles in eigen hand

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Bij de bouw van een tuinkamer komt heel wat kijken. Maar dat is niets om uw zorgen over te maken. De Boer Serrebouw verzorgt de bouw graag van A tot Z. Van de aanvraag van een bouwvergunning tot de aanleg van alle bijkomende voorzieningen. De Boer gaat verder waar anderen stoppen. Funderen, leggen van vloeren, elektrische installatie, verlichting, vloeren van natuursteen of keramische tegels, zonwering en bestrating/hardhouten vlonders. Wij regelen het allemaal.

Maak kennis met ons

 
 

Aluminium tuinkamer: maximale transparantie

De keuze voor kwaliteit is al zo oud als De Boer Serrebouw zelf. Dus altijd hoogwaardige materialen. De slanke aluminiumprofielen en de hoge kwaliteit glas zorgen voor een maximale transparantie. Onze volglazen schuifdeuren hebben bijvoorbeeld geen profielen, maar wel een grote stabiliteit en lage vloerrails. Een ideale combinatie tussen bescherming en openheid. En dat altijd met een aan perfectie grenzende afwerking. Een eerlijk en heerlijk kwaliteitsproduct.

Terraskamer: populair

Het extra zonlicht, de beleving van alles wat buiten gebeurt en het genieten van de seizoenen maakt een tuinkamer of terraskamer vaak tot het populairste plekje thuis. Het is openheid en beschutting in één. Van het vroegste voorjaarszonnetje tot de laatste mooie herfstdag genieten van de omgeving.

Tuinkamer met glazen vouwwand(en)

Een hele zijwand openen of een vaste wand met een deur. Het kan allemaal. En dat allemaal drempelarm zodat er een vrije opening naar de tuin of het terras ontstaat. Dat geeft net die leuke touch aan de glazen tuinkamer.

Solarlux tuinkamer

Onze Duitse leverancier Solarlux biedt altijd kwaliteit. Alle aluminium profielen zijn thermisch onderbroken en volgeschuimd. Dus altijd goed geïsoleerd met een mooie strakke uitstraling. Solarlux is al jarenlang marktleider.

 
“We hebben er echt een leefruimte bij gekregen. De werkwijze was professioneel en tot in detail goed verzorgd.”
“Het is zo handig dat De Boer Serrebouw bijna 24/7 bereikbaar is, altijd meedenkt en ook voor vloeren en wanden een oplossing biedt. De monteurs zijn vakkundig en prettig in omgang.”
“Het is prettig werken met De Boer Serrebouw. We genieten het hele jaar van de serre!”
“Voor, tijdens en na de bouw van de serre is De Boer Serrebouw altijd bereikbaar voor goed overleg. De serre is van uitstekende kwaliteit.”
 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Terraskamer Siddeburen

Aluminium terraskamer Ballum, Ameland

"Onze terraskamer is vrijstaand. Fijn, want alles is buiten gebouwd, we hadden geen last van slopen of bouwen."

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.