Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Winsum

Eetkamer, sauna, speel- en zitkamer: het past allemaal in deze aanbouw

Aan de hand van het schetsontwerp van de familie Sloots ging De Boer Serrebouw aan de slag met hun aanbouw in Winsum.

 

Een aanbouw van 42 vierkante meter

De eerste stap tijdens het realiseren van deze aanbouw met plat dak in Winsum was een goed gesprek met de familie Sloots. Zij hadden al eerder een schetsontwerp laten maken en aan de hand daarvan hebben we alle elementen en details verder uitgewerkt. Hun wens: een aanbouw met plat dak die genoeg ruimte zou bieden voor een eetkamer, sauna, speel- en zitkamer. Dankzij een vloeroppervlak van 42 vierkanten meter konden al deze functies een plekje krijgen in de nieuwe aanbouw in Winsum.

Kleuren en materialen op elkaar afgestemd: één geheel

De Boer Serrebouw bouwde de aanbouw in Winsum van geïsoleerde houtskeletwanden, aan de buitenzijde voorzien van vergrijsd redcedar rabatdelen. De aluminium kozijnen en vouwwand werden uitgevoerd in bijpassend DB703 metallic donkergrijs. Door ook de daklijsten, het dakoverstek en de hoekkolommen van een donkergrijze kleur te voorzien, is het een mooi geheel geworden.

Slanke profielen voor optimaal uitzicht

Dat geheel is niet alleen ruim, maar ook heel transparant. We kozen bewust voor slanke profielen zodat niets het zicht op de tuin en de lichtinval belemmert. We voorzagen bovendien het dak van de zit- en speelkamer van een daglichtbox voor nog meer lichtinval. Dat levert comfortabele leefruimtes op.

 

"We wilden veel en gelukkig paste het allemaal dankzij een goed doordacht ontwerp van De Boer Serrebouw."

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Terrasoverkapping Franeker

Serre Gorredijk

Een open verbinding

Een glazen deur, een schuif- of vouwwand: een overgang tussen huis en tuin zonder obstakels. Binnen of buiten zitten. U merkt amper het verschil.