Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Giekerk

Meer dan een serre: een aanbouw bij een monumentale boerderij

Bij een bijzonder ontwerp, hoort een bijzondere gevel en vouwwand.
Voor de familie Olijnsma in Giekerk maakten we in samenspraak met een ontwerpbureau deze aanbouw.

 

Een bijzonder ontwerp, een bijzondere aanbouw

Een bijzondere klus. Omdat we niet elke dag een aanbouw doen, omdat het dichtbij was en omdat we dit samen met een ontwerpbureau uit de buurt konden maken. De familie Olijnsma wilde hun boerderij in Giekerk uitbreiden met een aanbouw, voorzien van een vouwwand.

Binnen loopt door naar buiten

De Boer Serrebouw paste bij deze aanbouw in Giekerk aluminium kozijnen toe, voorzien van een driedelige vouwwand. Als deze vouwwand open staat, loopt binnen prachtig door in het vlonderterras. Op de verdieping is de slaapkamer voorzien van een draaikiepdeur die toegang biedt tot het balkon. Daarnaast verzorgde De Boer Serrebouw voor dit project ook daklijsten in dezelfde kleur als de uitbouw (DB703). Daardoor is de aanbouw een mooi geheel geworden.

Technische details aanbouw:

  • De kleur van deze aanbouw is DB703 Metallic (donkergrijs); een perfecte en veel gekozen kleur omdat het perfect past bij deze moderne aanbouw. Bovendien is deze kleur niet te nadrukkelijk aanwezig en is eventueel vuil minder snel zichtbaar.
 

"De mooiste momenten zijn als we de vouwwand in de aanbouw helemaal openvouwen. Zo mooi hoe binnen en buiten dan in elkaar overlopen."

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre met geïntegreerd balkon

Vouwwand Molenend

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.