Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu
 
Referenties
Zuidhorn

6×4 meter luxe

Daar kan geen uitbouw van een woning tegenop. Deze bijzondere serre in Zuidhorn geeft de woning zoveel extra´s. Een optimale combinatie van ruimte, gemak en sfeer.

 

Serre Zuidhorn

Een eet- en zitkamer van 6×4 meter met allure! Zo kun je deze aangebouwde serre in Zuidhorn zeker noemen. Goed geïsoleerd en van woonkamerkwaliteit is het een prachtige plek om te verblijven.

De serre is opgebouwd uit profielen met donkergrijze metallic structuurlak met LED-spots in de dakliggers en een serrezonwering aan de buitenzijde van het serredak. Zo blijft de warmte bij al te felle zon buiten de deur.

De plek van de serre is ideaal. De zon staat de hele dag op dit deel van het huis. De zijkant op het zuiden bestaat uit een vierdelige vouwwand, de wand is helemaal te openen. Op het oosten en het westen zit een loopdeur. Het dak bevat een kiepraam en drie ventilatieroosters voor extra ventilatie.

De granieten vloer is opgebouwd uit 40 cm brede tegels en loopt nagenoeg naadloos over in het terras. Dus zonder vervelende drompels.

De sfeerhaard in de hoek en de LED-spots in de dakliggers geven de bewoners volop mogelijkheden om in deze serre een heerlijke warme en bijzonder sfeer te creëren.

 

"Het is zo handig dat De Boer Serrebouw bijna 24/7 bereikbaar is, altijd meedenkt en ook voor vloeren en wanden een oplossing biedt. De monteurs zijn vakkundig en prettig in omgang."

meer referenties
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer referenties

 

Inspiratie

Serre Almere

"Vestibulum mattis aliquet justo ac faucibus praesent fermentum ante ac finibus malesuada proin fringilla, metus sed ullamcorper vulputate!"

Pizzeria Heerenveen

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.