Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Een open verbinding

Terrasoverkapping Beetsterzwaag 03
 
Inspiratie

Iedere dag open huis

Huis en tuin zijn met een serre of terraskamer niet langer twee gescheiden werelden. Een glazen deur, een schuif- of vouwwand: de overgang huis en tuin kent geen obstakels. Binnen of buiten. U merkt amper het verschil.

 
 

Eigen touch

Standaardontwerpen kent De Boer Serrebouw amper. Daar zit u ook niet op te wachten. U zoekt de mooiste oplossing voor uw situatie. Dat kan met de kwaliteitsmaterialen die wij gebruiken. In de details zit het verschil. Daar zit uw eigen touch.

Solarlux

Onze Duitse leverancier Solarlux biedt altijd kwaliteit. Alle aluminium profielen zijn thermisch onderbroken en volgeschuimd. Dus altijd woonkamerkwaliteit met een mooie strakke uitstraling. Solarlux is al jarenlang marktleider.

Meer weten? Neem contact op


 
 

Serre of tuinkamer

We begrijpen dat het soms wel eens wat verwarrend kan zijn. Een tuinkamer of een serre. Is dat nu hetzelfde?

Nee, er is een wezenlijk verschil. Een serre is perfect geïsoleerd, heeft woonkamerkwaliteit en is dus geïntegreerd aan de woning. Vaak wijkt een deel van een buitenmuur voor de aanbouw van een serre.

Bij een tuinkamer of terraskamer blijft de bestaande pui altijd zitten. Terrasdeuren zorgen voor de opening van woning en tuinkamer.
De beleving is vergelijkbaar, maar de isolatie en de prijs maken het verschil.


 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer inspiratie

Licht en ruimte

De extra vierkante meters woonoppervlak zijn welkom. Maar een serre is veel meer dan dat. Het extra licht maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.