Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Een open verbinding

Terrasoverkapping Beetsterzwaag 03
 
Inspiratie

Iedere dag open huis

Huis en tuin zijn met een serre of terraskamer niet langer twee gescheiden werelden. Een glazen deur, een schuif- of vouwwand: de overgang huis en tuin kent geen obstakels. Binnen of buiten. U merkt amper het verschil.

 

Solarlux

Onze Duitse leverancier Solarlux biedt altijd kwaliteit. Alle aluminium profielen zijn thermisch onderbroken en volgeschuimd. Dus altijd woonkamerkwaliteit met een mooie strakke uitstraling. Solarlux is al jarenlang marktleider.

Meer weten? Neem contact op


 
 

Serre of tuinkamer

We begrijpen dat het soms wel eens wat verwarrend kan zijn. Een tuinkamer of een serre. Is dat nu hetzelfde?

Nee, er is een wezenlijk verschil. Een serre is perfect geïsoleerd, heeft woonkamerkwaliteit en is dus geïntegreerd aan de woning. Vaak wijkt een deel van een buitenmuur voor de aanbouw van een serre.

Bij een tuinkamer of terraskamer blijft de bestaande pui altijd zitten. Terrasdeuren zorgen voor de opening van woning en tuinkamer.
De beleving is vergelijkbaar, maar de isolatie en de prijs maken het verschil.


 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer inspiratie

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.

Licht en ruimte

De extra vierkante meters woonoppervlak zijn welkom. Maar een serre is veel meer dan dat. Het extra licht maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.