Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Bouw uw droomserre

Samen met De Boer Serrebouw.

Serre Surhuisterveen 8

Onze serres

Bijzondere extra vierkante meters woonruimte creëert u met een prachtige aluminium serre van De Boer Serrebouw. Een serre combineert bovendien meer ruimte met extra licht. Een uitbouw van een woning die verrassend veel extra wooncomfort brengt. Daar wordt een mens gelukkig van. Het hele jaar door direct genieten van de seizoenen. Achter glas of met open wanden.

Serre Rijperkerk 04 Serre Rijperkerk 09
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Alles in eigen hand

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Een serre is geen standaard product. Samen met u ontwerpen wij een serre die optimaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen, ideeën en voorstellingen. We lopen met u alle keuzes door en helpen u met gedegen advies een goede keuze te maken. Maar daar stopt onze service niet! De Boer Serrebouw regelt alles voor de klant. Van bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot ontwerp, fundering, bouw en montage.

Maak kennis met ons

 
 

Energie besparen

Een serre van De Boer Serrebouw zit vol verrassingen. Niet alleen in wooncomfort, maar ook in de hoogte van de energierekening. De glazen ruimte van de serre is een isolatiebuffer, een grote opslag voor zonnewarmte. De temperatuur in de serre is altijd hoger dan buiten, de thermostaat kan dus gerust een graadje lager. De Boer Serrebouw werkt met geïsoleerd glas van een hoge kwaliteit. De tijd dat de warmte via glas weer naar buiten vloog ligt al lang achter ons.

Serre of tuinkamer

Een serre verschilt op een aantal punten wezenlijk van een tuinkamer. Een woonserre is perfect geïsoleerd, heeft woonkamerkwaliteit en is dus geïntegreerd aan de woning. Vaak wijkt een deel van een buitenmuur voor de aanbouw van een serre. Bij een tuinkamer of terraskamer blijft de bestaande pui altijd zitten. Terrasdeuren zorgen voor de opening tussen woning en tuinkamer. De beleving is vergelijkbaar, de isolatie en de prijs maken het verschil.

Investeer nu in een serre

De aanbouw van een serre is een investering met een hoog rendement. Een glazen serre is iedere dag genieten en het verhoogt ook nog eens de waarde van uw woning. Nu is het moment om na te denken over uitbreiding van uw woning. De rente was nog nooit zo laag. We adviseren u graag bij het kopen van een serre.

Altijd maatwerk

Geen woning is gelijk. Iedere situatie vraagt dus om een eigen oplossing. Dat vinden wij alleen maar leuk. Want bij De Boer Serrebouw houden we niet van standaard. Het is iedere keer een mooie uitdaging om samen met u op zoek te gaan naar de oplossing die het best bij uw wensen aansluit.

Serre geeft beleving

Een serre staat synoniem voor beleving. Niet alleen van de ruimte en het licht, maar ook van de tuin. De seizoenen gaan nog meer leven. Ook in de herfst en winter is er in de tuin van alles te zien. Maar wat dacht u van de sterrenhemel en de maan. Ook daar geniet u in een serre optimaal van.

 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre met zadeldak

Serre met geïntegreerd balkon

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.