Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Aluminium serre

Hoogwaardige serres op maat gemaakt

Serre Surhuisterveen 8

Aluminium serres: sterk, slank en onderhoudsarm

De Boer Serrebouw is gespecialiseerd in aluminium serres. Aluminium rot en roest niet en is makkelijk te onderhouden. Omdat aluminium zeer sterk is, zijn de profielen niet grof, maar juist heel fijn en strak. Zo blijft er meer ruimte over voor glas en dat houdt het uitzicht optimaal.

Serre Rijperkerk 04 Serre Rijperkerk 09
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Alles in eigen hand

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Een serre is geen standaard product. Samen met u ontwerpen wij een serre die optimaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen, ideeën en voorstellingen. We lopen met u alle keuzes door en helpen u met gedegen advies een goede keuze te maken. Maar daar stopt onze service niet! De Boer Serrebouw regelt alles voor de klant. Van bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot ontwerp, fundering, bouw en montage.

Maak kennis met ons

 
 

Aluminium serre van woonkamerkwaliteit

Voor de profielen van een serre maakt De Boer Serrebouw uitsluitend gebruik van aluminium. Het grootste voordeel van aluminium is dat het een ontzettend sterk materiaal is. De profilering kan daardoor heel fijn zijn, met dunne, strakke lijnen als gevolg. Aluminium is bovendien een product met een hoge kwaliteit en een strak uiterlijk. Perfect voor de serres van woonkamerkwaliteit waarin De Boer Serrebouw gespecialiseerd is. Aluminium kan ook nog eens grote afstanden en hoogte overspannen zonder tussenstijlen, ook daardoor blijft uit uitzicht en de lichtinval onbelemmerd.

Meer voordelen van een aluminium serre

Een ander voordeel van een aluminium serre is dat het materiaal eenvoudig te onderhouden is en het in iedere gewenste kleur leverbaar is. Omdat aluminium geen vocht opneemt, roest en rot het niet. Een aluminium serre gaat daardoor zonder al te veel onderhoud ontzettend lang mee. Een simpel sopje met een huishoudelijk, niet schurend schoonmaakmiddel houdt uw aluminium serre in topconditie. Is er door een ongeluk of natuurgeweld (vallende takken door bijvoorbeeld een storm) toch schade ontstaan, dan kan De Boer Serrebouw dat makkelijk repareren. De serre kan bijvoorbeeld gedemonteerd worden waarna alleen de beschadigde onderdelen worden vervangen. Dat bespaart tijd en geld en is wel zo duurzaam.

Aluminium serre: goed te isoleren

Hoewel een serre door het vele glas vaak de warmste ruimte in huis is, moet ook een serre van glas goed geïsoleerd worden. Een goed geïsoleerde serre houdt de warmte namelijk langer vast en vormt een geweldige isolatiebuffer voor de rest van uw woning. Een groot voordeel van een aluminium serre is dat het materiaal heel goed te isoleren is. Het is bovendien een brandvertragend materiaal en uw aluminium serre is makkelijk inbraakwerend te maken. Niet voor niets spreken we bij De Boer Serrebouw van serres met woonkamerkwaliteit!

 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre met geïntegreerd balkon

Serre met zadeldak

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.