Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Tuingericht wonen

Terrasoverkapping Wolvega 01
 
Inspiratie

Beleef de seizoenen

Genieten van een tuin beperkt zich niet alleen meer tot de zomer. Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door. Alle seizoenen zijn ineens even mooi.

 
 

Variabele openingstijden

Met de grote variatie in vouwwanden en/of schuifpuien bepaalt u zelf de openingstijden van uw tuintheater. Dat betekent optimaal inspelen op de weersomstandigheden. De lage dorpels zijn amper een obstakel te noemen.

Altijd maatwerk

De Boer Serrebouw houdt niet van standaard. Dat kan ook niet. Iedere combinatie van huis en tuin vraagt om een specifiek ontwerp van serre of tuinkamer. Maatwerk op basis van uw eigen wensen gecombineerd met onze ervaring als serrespecialist.

Meer weten? Neem contact op


“Het is prettig werken met De Boer Serrebouw. We genieten het hele jaar van de serre!”
 
 

Hoge kwaliteit

Investeren in een serre of een tuinkamer betekent dat u waar voor uw geld wilt. Dat vinden wij heel logisch.

De Boer Serrebouw kiest daarom altijd voor kwaliteitsmateriaal. Dat betekent geïsoleerd en gelaagd glas. In combinatie met smalle profielen van hoogwaardig aluminium, gelamineerd hout of een combinatie van beide. Dat alles wordt afgewerkt met hang- en sluitwerk dat aan alle veiligheidseisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan daarnaast ook nog eens garant voor een hoogwaardige afwerking.

Resultaat is een onderhoudsarm topproduct dat aan alle kwaliteitseisen voldoet.

De Boer Serrebouw gaat verder waar anderen stoppen. Wij verzorgen ook alle aanvullende installaties en werkzaamheden. Van fundering tot vloeren. Van elektrische installatie tot zonwering. Van verlichting tot flonderterrassen.


 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer inspiratie

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.

Een open verbinding

Een glazen deur, een schuif- of vouwwand: een overgang tussen huis en tuin zonder obstakels. Binnen of buiten zitten. U merkt amper het verschil.