Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Kwaliteit

Serre Andijk 08
 
Home

Alleen serres van topkwaliteit

Een serre is een meerwaarde voor een woning, maar ook een investering. Dan wil je waar voor je geld. Logisch. Het moet tot in de puntjes verzorgd zijn. In zowel ontwerp als uitvoering. Bij De Boer Serrebouw is alleen topkwaliteit goed genoeg.

 

Ontwerp is maatwerk

Een serre aanbouw moet passen bij de woning. Dat geldt ook voor een terrasoverkapping, tuinkamer of vouwwand. Dat betekent zoeken naar een eenheid met de bestaande woning. Dus kun je niet toe met standaardontwerpen. Geen probleem. Maatwerk maken doen we het liefst.

Hoogwaardige materialen

De producten van De Boer Serrebouw zijn opgebouwd uit profielen van hoogwaardig aluminium, gelamineerd hout of een combinatie van beide. Wij gebruiken geïsoleerd en gelaagd glas. Een garantie voor de beste isolatie en het minste onderhoud. Kwaliteitsmateriaal en dat zie je.

Uitvoering op details

De aanleg van een serre, tuinkamer of terrasoverkapping is nooit standaard. Iedere situatie is anders. De afwerking op details maakt het verschil. Daar kijken we scherp naar. Een topproduct aangelegd door topmonteurs die verder kijken dan hun neus lang is. Pas als u tevreden bent, zijn zij het ook.

Marktleider Solarlux

Onze Duitse leverancier Solarlux is al jarenlang wereldwijd marktleider op het gebied van onder andere aluminium serres en vouwwanden. Topproducten met thermisch onderbroken en volgeschuimde profielen. Resultaat: woonkamerkwaliteit van het hoogste niveau.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre met zadeldak

Serre met geïntegreerd balkon

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.