Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

De Boer Serrebouw

Serre Drachten 04
 
Over ons

Serrespecialist voor Noord-Nederland

Waar u ook woont, in de buurt kan De Boer Serrebouw altijd wel een paar gerealiseerde projecten laten zien. Onze klanten zitten verspreid over het hele noorden van het land. En ook al vinden we het eigenlijk wat onbescheiden: we zijn de serrespecialist van Noord-Nederland.

 

Sinds 1984

Actief sinds 1984, richt De Boer Serrebouw zich vooral op particulieren. Eerst met vooral kunststof kozijnen en zo nu en dan een serre. Vanaf 1990 worden de serres en bijbehorende werkzaamheden steeds belangrijker.

Aluminium is kwaliteit

Aanvankelijk hebben de serres een kunststof onderbouw, na 2006 wordt dit volledig overgenomen door aluminium. De serredaken zijn al vanaf de tachtiger jaren opgebouwd uit aluminium dakprofielen. De Boer Serrebouw kiest bewust voor aluminium. En dat heeft alles te maken met de kwaliteit, duurzaamheid, isolatiewaarde en het design van de aluminium profielen.

Hoge isolatiewaarde

De Solarlux serredaken en aluminium onderbouwelementen, zoals vouwwanden, deuren, hefschuifpuien en kozijnen bieden zelfs een betere isolatiewaarde dan kunststofprofielen. Alle aluminium profielen zijn thermisch onderbroken en volgeschuimd. Dus altijd woonkamerkwaliteit met een mooie strakke uitstraling.

Solarlux geeft voorsprong

Onze Duitse leverancier Solarlux is al jarenlang wereldwijd marktleider op het gebied van onder andere aluminium vouwwanden. In de productie en ontwikkeling van serres heeft Solarlux ten opzichte van andere Europese aanbieders een grote voorsprong in kwaliteit, design, techniek, ontwikkeling en isolatiewaarde. Resultaat: Optimale kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Alkmaar

"Het was nogal een opgave: achtergevel openbreken, nieuwe elektra, nieuwe vloer met vloerverwarming en de cv-ketel verplaatsen, maar de mannen van De Boer Serrebouw draaien hun hand nergens voor om."

Aanbouw met plat dak Winsum

"We wilden veel en gelukkig paste het allemaal dankzij een goed doordacht ontwerp van De Boer Serrebouw."

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.