Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Open uw gevel

Met een schuifpui van De Boer Serrebouw.

Serre Joure 01

Onze schuifpuien

Prachtige schuifwanden die in een paar seconden ruimtes openen. Dat moet wel een kwaliteits glazen schuifpui van De Boer Serrebouw zijn. In een handomdraai een royale opening naar buiten. Zonder belemmeringen. Ook een dichte schuifpui betekent genieten. Van het optimale daglicht en een prachtig uitzicht op uw tuin.

Serre Giekerk 02 Tuinkamer Sneek 05
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

35 jaar kennis en ervaring

Schuifpuien van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Glazen schuifpui

Modern design

Glazen wanden kunnen niet zonder storende profielen. Denkt u dat? Laat u dan verrassen door De Boer serrebouw. Wij houden wel van een strak design. Door te kiezen voor smalle designprofielen en slim weggewerkte draai- en schuifconstructies geniet u optimaal van de doorzichtige glazen wand. Goed geïsoleerd en met een lage slijtvaste onderdorpel. Leverbaar in profielen van aluminium, gelamineerd hout of een combinatie van beide.

 
 

Haal met schuifdeur buiten naar binnen

De glazen wanden van een schuifpui geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur. Gun uzelf die heerlijke beleving van huis en tuin.

Schuifpui van echt glas

De Boer Serrebouw gebruikt altijd dikwandig doorzichtig veiligheidsglas. Echt glas, dat geeft minder aanslag. Wel zo prettig voor degene die moet ramen lappen. Bovendien sluit echt glas perfect in de profielen. En dat houdt lekkages buiten de deur.

Flexibele oplossing

Eigenlijk willen we altijd wel buiten zijn. Maar dat lukt in ons kikkerlandje niet. Voor iedere probleem is er een oplossing. Flexibele schuifwanden geven mogelijkheden om snel weer een lekker knus plekje te maken. Snel te openen wanneer de weersomstandigheden het toelaten. Snel te sluiten wanneer dat nodig is.

Solarlux

Duitse gründlichkeit staat voor kwaliteit. Daarom zijn wij zo blij met onze Duitse leverancier Solarlux. Ze biedt altijd kwaliteit. Alle aluminium profielen zijn thermisch onderbroken en volgeschuimd. Dus altijd woonkamerkwaliteit met een mooie strakke uitstraling. Solarlux is al jarenlang marktleider.

 
“Het is prettig werken met De Boer Serrebouw. We genieten het hele jaar van de serre!”
 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Burgum

Serre Joure

Schuifpui