Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Haal buiten naar binnen

Terraskamer Dronrijp 07
 
Inspiratie

Haal buiten naar binnen

Het buitenleven is zo mooi. Daar wil je het hele jaar wel van genieten. De glazen wanden en daken van een serre geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.

 
 

Uw woning meer waard

Een serre is een investering, maar wel een investering voor het leven. Bovendien verhoogt het de waarde van uw woning. Meer ruimte, betere isolatie, meer licht en een hoger woongenot. Dat betaalt zich altijd uit.

De ene opening is de ander niet

En dat maakt een serre of tuinkamer nu juist zo mooi. De mogelijkheid om een hele zijwand of een deel helemaal open te draaien. Zodat er een drempelarme opening ontstaat naar de tuin of het terras. Ook hier zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Meer weten? Neem contact op


 
 

Samenspel met klant

U heeft een beeld van uw droomserre. Wij hebben onze ervaring en onze producten. Dat is een mooie combinatie om samen tot het mooiste resultaat te komen.

Wij van De Boer Serrebouw kunnen goed luisteren. Dat hebben we in al die jaren wel geleerd. We bekijken de situatie en laten onze potentiële klanten vertellen wat zij voor ogen hebben.

En dan komen wij. Met alternatieven, suggesties om het mooier te maken en onverwachte oplossingen. Met aandachtspuntjes die je in eerste instantie niet ziet, maar er wel zijn. Wij houden namelijk niet van verrassingen achteraf.

Dit alles bij elkaar gebracht levert een plan voor een maat gemaakte serre. Passend bij uw wensen, uw budget en uw omstandigheden. En zo laat De Boer Serrebouw dromen uitkomen.


 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

Offerte aanvragen
 

Meer inspiratie

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.

Licht en ruimte

De extra vierkante meters woonoppervlak zijn welkom. Maar een serre is veel meer dan dat. Het extra licht maakt het vaak tot het populairste plekje thuis.