Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Serre Solarlux

Ontdek de mogelijkheden van de Solarlux serres van De Boer Serrebouw

Serre Surhuisterveen 12

Solarlux: eindeloze mogelijkheden

Met een Solarlux serre creëert u eindeloze mogelijkheden. Zo creëert u meer woonruimte en haalt u buiten naar binnen. Ook laten de glazen wanden en het glazen dak van de serre een grote hoeveelheid zon- en daglicht binnen, wat goed is voor de gezondheid. Kortom, de Solarlux serre zorgt voor sfeer, ruimte, licht en een ontzettende meerwaarde voor uw woning.

De Boer Serrebouw is al jaren partner van Solarlux.

Voordelen van een Solarlux serre

  • 10 jaar garantie
  • Topkwaliteit: Solarlux geproduceerde systemen zijn ‘Made in Germany’.
  • Perfect geïsoleerd: woonkamerkwaliteit
  • Mogelijkheid dakhelling van 5° tot 45°
  • Duurzame productie
Serre Rijperkerk 06 Serre Rijperkerk 02
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Solarlux serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, materiaal van topkwaliteit en vaklui in hart en nieren: een product van De Boer Serrebouw is áltijd het beste. Verrijk uw woning met een Solarlux serre en u wilt gegarandeerd nooit meer anders.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Service waar u iets aan heeft

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Wij ontwerpen voor u een Solarlux serre die helemaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen en ideeën. Wij leggen u alle keuzes voor en adviseren u waar nodig, zodat u uiteindelijk de juiste keuze maakt. De Boer Serrebouw regelt verder ook alles voor u. Denk aan de bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot aan het ontwerp, de fundering en de bouw en montage.

Meer over ons

 
 

Solarlux serre op maat

Geen woning is gelijk. Dat betekent dat er voor iedere woning een andere Solarlux serre wordt ontworpen. Daarom leveren wij alleen maar maatwerk. Samen met u gaan we kijken naar de beste oplossing die aansluit op uw woning en wensen. Bij De Boer Serrebouw is niets standaard. Dat maakt ons werk uitdagend en leuk. En zo kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten de perfecte serre van Solarlux krijgen.

Laat u inspireren

Voordelen van een Solarlux serre

Een Solarlux serre is een goede investering. Niet alleen ziet het er erg mooi en luxe uit, maar het is ook een enorme waardevermeerdering van uw woning. En dat zijn nog niet eens alle voordelen…

Meer ruimte en licht

Met onze Solarlux serres van aluminium creëert u meer leefruimte. En dat niet alleen, want u krijgt er ook nog eens extra licht bij door de glazen wanden. Dit zorgt voor fijn wooncomfort en heerlijke momenten: u kunt door het hele jaar door genieten van alle seizoenen doordat de serre buiten naar binnen haalt. Daarnaast zorgt een uitgekiende constructie met hoogwaardige profielen ervoor dat er grote overspanningen op de serre kunnen worden gebouwd. Zo kunt u extra genieten van het vrije en ruimtelijke gevoel van de Solarlux serre.

Goede isolatie

Een Solarlux serre van De Boer Serrebouw is goed geïsoleerd. Dit komt door de aluminium profielen en het geïsoleerde glas van hoge kwaliteit. Ook is de glazen ruimte van de serre een grote opslag voor zonnewarmte. Hierdoor is de temperatuur in de serre altijd aangenaam. De thermostaat kan dus gerust een graadje lager.

Veiligheid voorop

De Boer Serrebouw gebruikt altijd dikwandig en doorzichtig veiligheidsglas van hoge kwaliteit. Dat zorgt voor weinig aanslag, geen lekkages en eenvoudige schoonmaak. Ook voldoet de Solarlux serre altijd aan alle veiligheidseisen. Inbrekers hebben dus geen schijn van kans.

Prachtige beleving

Een Solarlux serre is een ware beleving. Natuurlijk door het licht en de ruimte, maar ook door de aanwezigheid van het buitenleven dat door de serre naar binnen wordt gehaald. Denk aan een mooie zonsopkomst, een verfrissende regenbui of de heldere sterrenhemel: u krijgt het er allemaal bij. Met de glazen wanden en het glazen dak van de serre profiteert u al direct van het eerste kleine beetje zon. Is de zon in de zomer te fel? Dan biedt De Boer Serrebouw ook optimale zonwering die mooi in het design is opgenomen.

Vraag een offerte aan

Andere Solarlux producten

Ook de Solarlux vouwwanden van De Boer Serrebouw zijn erg in trek. Met een aluminium Solarlux vouwwand zorgt u op mooie dagen voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Het hele jaar door lopen uw woning en tuin met een vouwwand van Solarlux naadloos in elkaar over.

Meer over Solarlux vouwwanden

 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Andijk

Serre Hellum

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.