Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Solarlux vouwwand

Serre Andijk 11
 
Home

Solarlux vouwwand: vloeiende overgang van binnen naar buiten

Met een Solarlux vouwwand creëert u oneindige mogelijkheden. Een vouwwand in een serre of tuinkamer zorgt voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Zo kunt u altijd genieten van de natuur buiten, maar dan met de comfort en warmte van binnen. Ook zorgt een vouwwand voor sfeer, ruimte en een enorme meerwaarde voor uw woning.

 

Solarlux vouwwanden specialist van het noorden

Sinds 1984 kunnen onze klanten dagelijks genieten van onze speciale Solarlux vouwwanden. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de Solarlux specialist van het noorden.

Vaklui in hart en nieren

Materiaal van topkwaliteit en vaklui in hart en nieren: de producten van De Boer Serrebouw zijn áltijd het beste. Met een Solarlux vouwwand wilt u zeker weten niet meer anders.

Maatwerk

Geen huis is gelijk. Dat betekent dat er voor iedere woning een andere Solarlux vouwwand moet worden gerealiseerd. Daarom leveren wij alleen maar maatwerk. Samen met u gaan we kijken naar de beste oplossing die past bij uw woning, restaurant of kantoorpand. Dat maakt ons werk uitdagend en leuk. En zo kunnen we ervoor zorgen dat u de perfecte vouwwand van Solarlux krijgt.

Voordelen van een Solarlux vouwwand

Een Solarlux vouwwand is een investering, maar daar krijgt u ook heel wat voor terug. Ontdek de vele voordelen en mogelijkheden van een vouwwand.

Open in een handomdraai

In een handomdraai is de Solarlux vouwwand open en dicht. Zo kunt u optimaal inspelen op weersomstandigheden, zoals een plotselinge regenbui. Handig, want hoe eenvoudiger dat gaat, hoe vaker u gebruik maakt van de vouwwand.

Verbintenis met buiten

Haal de rust van buiten naar het comfortabele binnen met onze Solarlux vouwwanden. Als u een buiten- en natuurliefhebber bent, is een vouwwand ideaal voor uw woning. Zo heeft u het hele jaar door een echt buitengevoel.

Voldoende zonlicht

Met een Solarlux vouwwand komt er voldoende zonlicht in de ruimte. Hierdoor kunt u gedurende de hele dag genieten van al het moois dat buiten te zien is. Daarnaast is voldoende licht prettig en gezond.

Optimale isolatie

Een Solarlux vouwwand moet natuurlijk de warmte binnen houden in koudere periodes. De Boer Serrebouw voert haar vouwwanden daarom uit in hoogwaardig aluminium, gelamineerd hout of een combinatie van beide. Samen met hoogwaardig glas vormt het een garantie voor een optimale isolatie.

Veilig tegen inbraak

Het hang- en sluitwerk van onze Solarlux vouwwanden voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook gebruiken we altijd dikwandig en doorzichtig veiligheidsglas van hoge kwaliteit. Inbrekers hebben dus geen schijn van kans, en dat geeft een fijn en veilig gevoel.

Altijd de juiste kleur

Solarlux vouwwanden zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Zo sluit de vouwwand altijd perfect aan op uw wensen.

Vraag een offerte aan

Solarlux serre

Met een Solarlux serre van aluminium en echt glas creëert u bijzondere extra vierkante meters leefruimte. Ook krijgt u er een grote hoeveelheid daglicht bij. Dit zorgt voor fijn wooncomfort en heerlijke momenten: in uw Solarlux serre kunt u het hele jaar door genieten van alle seizoenen.
Zowel in warme als koude periodes blijft de temperatuur in de Solarlux serre aangenaam door de optimale isolatie. Wat wilt u nog meer?

Meer over Solarlux serres

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Aldtsjerk

"Wij hebben een geweldige serre aan het water gekregen en zijn er na 5 jaar nog altijd 100% tevreden mee. Prachtige uitstraling, goed materiaal, goeie nazorg en garantie. Al met al prima!"

Serre Hellum

Koester het terrasgevoel

Laat de gasten met een serre extra genieten van de bijzondere locatie van uw horecagelegenheid. Ongeacht het weer, altijd die heerlijke terrasbeleving.