Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Glazen serre

Hoogwaardige serres van glas, op maat gemaakt

Solarlux serre 11 Serre Drachten 04 Solarlux serre 02

Serre van glas

Een serre bestaat voor het grootste deel uit glas. Zo profiteert u optimaal van de voordelen van een serre. Met een glazen serre haalt u meer licht en warmte binnen en is het uitzicht optimaal.

Serre Joure 01 Serre Scheerwolde 01
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

35 jaar kennis en ervaring

Serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Alles in eigen hand

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Een serre is geen standaard product. Samen met u ontwerpen wij een serre die optimaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen, ideeën en voorstellingen. We lopen met u alle keuzes door en helpen u met gedegen advies een goede keuze te maken. Maar daar stopt onze service niet! De Boer Serrebouw regelt alles voor de klant. Van bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot ontwerp, fundering, bouw en montage.

Maak kennis met ons

 
 

Een glazen serre: de keuzes

De Boer Serrebouw vindt het belangrijk dat uw serre net zo mooi wordt als u het in uw hoofd had voorgesteld. We maken het ontwerp voor een serre daarom samen met u en geven u advies bij de keuzes die u bij het ontwerp van de serre moet maken. Hoeveel glas wilt u bijvoorbeeld toepassen, wat is het beste formaat voor de serre, moeten delen van de glazen serre uitgevoerd worden in gelaagd veiligheidsglas, wenst u vloerverwarming in de serre, etc. De Boer Serrebouw adviseert u niet alleen op basis van wat wij denken dat het beste is, maar vooral op basis van onze ervaring. Ervaring die we hebben opgedaan bij de ontwikkeling van de honderden glazen serres die we -in de ruim 30 jaar dat we werkzaam zijn in de serrebouw– hebben gerealiseerd voor verschillende woningen en bedrijven, op basis van uiteenlopende wensen en ideeën. Wij houden bij de ontwikkeling van een serre niet vast aan een standaardproduct, maar maken de wensen van onze klanten mogelijk met maatwerk.

Serre van glas, zo veel mogelijk glas

Wat in vrijwel elk ontwerp hetzelfde is, zijn de grote glasoppervlakken. Iedereen wil een serre die voor een zo groot mogelijk deel uit glas bestaat. Want met een glazen serre stroomt de warmte binnen. De Boer Serrebouw maakt bij de bouw van glazen serres uitsluitend gebruik van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal is zo sterk dat de profielen heel dun worden uitgevoerd. Zo blijft er nog meer ruimte over voor glas! Voor glazen serres maakt De Boer Serrebouw gebruik van het best isolerende (HR++) glas. Zo stroomt de warmte niet alleen binnen, maar blijft het ook binnen. We kunnen ook op bepaalde, kwetsbare plekken of voor de hele glazen serre (al dan niet dubbel gelaagd) veiligheidsglas inzetten. Dit zeer sterke glas gebruiken we in ieder geval voor het dak, zo is het beloopbaar voor een reinigingsbeurt en hoeft u ook bij een dik pak sneeuw niet bang te zijn dat er een glas sneuvelt.

Voordelen van een glazen serre

Behalve de warmte, heeft een serre van glas natuurlijk meer voordelen. Het is er ook heerlijk licht. Mooi, natuurlijk licht om een boek bij te lezen of lekker lang bij te tafelen. Maar ook ’s avonds en ’s nachts is de glazen serre al snel de favoriete plek in huis. Door het glazen plafond is het uitzicht op de heldere sterrenhemel fenomenaal! En u bewondert die sterrenpracht heerlijk, comfortabel vanuit uw luie stoel. En ook de seizoenen trekken aan u voorbij. Als de tuin onder een dik pak sneeuw ligt of de eerste sneeuwklokjes zich ontvouwen, zit u op de eerste rij zonder in de kou te zitten! En niet eens alleen op mooie dagen biedt een serre uitkomst. Het is ook heerlijk om met een storm of tijdens een dikke bui in een serre te zitten. Door het glas maakt u alles van dichtbij mee en hoort u de regen op het glazen dak tikken. Heerlijk toch, dat u ook op zulke momenten, voorzien van een goed boek, een drankje en alle comfort van uw glazen serre geniet?

 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Joure

Serre Giekerk

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.