Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Serre bouwen

Hoogwaardige serres op maat gemaakt

Serre Surhuisterveen 8

Een serre bouwen: keuzes voor vloer en dak

Bij het bouwen van een serre is van alles mogelijk. Laat u door De Boer Serrebouw goed adviseren over het formaat en het materiaal voor dak en vloer. Zo ontstaat een serre die bij u en uw woning past.

Serre Rijperkerk 04 Serre Rijperkerk 09
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Alles in eigen hand

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Een serre is geen standaard product. Samen met u ontwerpen wij een serre die optimaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen, ideeën en voorstellingen. We lopen met u alle keuzes door en helpen u met gedegen advies een goede keuze te maken. Maar daar stopt onze service niet! De Boer Serrebouw regelt alles voor de klant. Van bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot ontwerp, fundering, bouw en montage.

Maak kennis met ons

 
 

De beste plek en de beste keuzes voor een serre

Bij het bouwen van een serre moet u rekening houden met verschillende zaken. Niet alleen de uitstraling van de serre is belangrijk. Ook de keuze voor materialen, positie, formaat en de inrichting van de aluminium serre zijn van belang. Een serre wordt tegenwoordig niet meer uitsluitend op het zuiden gebouwd. De serres van De Boer Serrebouw zijn van zulke hoge kwaliteit en zo goed geïsoleerd, dat ze ook prima op bijvoorbeeld de noordkant van uw woning gebouwd kunnen worden.

Serrebouw: afmetingen

Bij het bepalen van het formaat van de nieuwe serre, bent u afhankelijk van de ruimte bij uw woning. Een serre moet niet te klein, maar ook niet te groot zijn in verhouding tot uw woning en de tuin. De Boer Serrebouw is specialist in het bouwen van serres en kan u adviseren over wat goed bij uw woning past en laat dit ook zien in een digitaal 3D-model.

Een serre bouwen: het dak

Het is bij serrebouw belangrijk dat regenwater gemakkelijk wordt afgevoerd en dat er geen viezigheid, zoals bladeren, op het dak blijft liggen. De dakhelling van de serre moet daarom altijd tenminste 5 graden zijn, een serrespecialist kan u daarover goed adviseren. Het dak wordt meestal volledig van gehard, hr++ glas gemaakt. Dat laat het meeste licht door en geeft ’s avonds een spectaculair en onbelemmerd uitzicht op de sterrenhemel. Natuurlijk kunt u ook een serre bouwen met een combinatie van materialen.

Een serre bouwen: de vloer

Net als de keuze voor een dak is ook de keuze voor een vloer bepalend bij serrebouw. De dikte van de vloer bepaalt bijvoorbeeld hoeveel zonnewarmte er wordt opgeslagen. De keuze voor een stenen vloer zorgt ervoor dat de warmte langer wordt vastgehouden en u, ook na zonsondergang, nog volop van de serre kunt genieten. De Boer Serrebouw is specialist in het aanbouwen van serres van a tot z. Dus van het ontwerp tot de vergunning en van het dak tot de vloer. Zo heeft De Boer Serrebouw ook de vakmensen in dienst om een vloer te leggen; de ondervloer, maar ook de afwerking. Natuursteen bijvoorbeeld of een strak gelegde tegelvloer van keramiek. Ook voorzien we uw vloeren desgewenst vakkundig van vloerverwarming. Met De Boer Serrebouw houdt u zo alles rondom het serre bouwen in één hand. Wel zo makkelijk!

 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre met geïntegreerd balkon

Serre met zadeldak

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.