Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Werkwijze

Solarlux serre 12
 
Over ons

Vrijblijvend brainstormen

U de ideeën, wij de ervaring. Een perfect koppel. Wat is er dan leuker om samen te brainstormen over de mogelijkheden bij uw woning. Vanzelfsprekend altijd vrijblijvend. En ons uitgewerkte plan is bijna ook altijd verrassend.

 

Vakkundig advies

Heeft u plannen voor een serre, terrasoverkapping, tuinkamer, vouwwand of schuifpui, dan heeft u ook ongetwijfeld al ideeën. Misschien droomt u al van hoe het kan worden. De Boer Serrebouw helpt u graag verder met een vakkundig advies.

Showroom onderweg

De showroom van De Boer Serrebouw bestaat uit een uitgebreid klantenbestand. U beleeft onze producten het beste door ze in de praktijk te bekijken. Dat kan, onze klanten laten graag zien hoe zij hun huis verfraaid hebben met een van onze producten.

Vakkundige montage

De Boer Serrebouw gebruikt kwalitatief hoogwaardig materialen. Maar kwaliteit zit ook in de montage en de afwerking. Onze ervaren monteurs weten van wanten. Tot in de details zorgen zij voor een perfecte afwerking. Dat mag u ook verwachten van vaklui.

Compleet pakket

Wij nemen u graag zorgen uit handen. De hele bouw, van A tot Z, is bij ons in vertrouwde handen. De Boer gaat verder waar andere stoppen. Vergunning, funderen, vloeren, elektrische installaties, bestrating, verwarming, zonwering. We regelen het allemaal.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Scheerwolde

"We hebben er echt een leefruimte bij gekregen. De werkwijze was professioneel en tot in detail goed verzorgd."

Serre bij Hotel Eetcafé ’t Dûke Lûk

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.