Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Onze producten

Solarlux serre 02
 
Home

Onze producten

Onze naam is De Boer Serrebouw, maar we bouwen meer dan alleen maar serres. Ook voor een luxe terrasoverkapping, een tuinkamer of zonwering voor uw serre bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Serres

Bijzondere extra vierkante meters leefruimte creëert u met een prachtige aluminium serre van De Boer Serrebouw.

Tuinkamers

Een tuinkamer met glazen zijwanden is een mooie tussenoplossing halverwege een terrasoverkapping en een serre. Meer comfort dan een terrasoverkapping, minder definitief dan de serre.

Terrasoverkappingen

Zet het Nederlandse wisselvallige weer buitenspel met de luxe terrasoverkappingen van De Boer Serrebouw. Een buitje of wat extra wind? Naar binnen vluchten is verleden tijd.

Vouwwanden

Op koude dagen zorgen glazen vouwwanden voor uitzicht en optimale lichtinval. Bij mooi weer vervaagt de grens tussen buiten en binnen volledig. Zo loopt uw woning naadloos over in het terras.

Schuifpuien

Wat een luxe: met een schuifpui zijn binnen en buiten letterlijk in een handomdraai verbonden. Lucht en warmte stromen naar binnen en u stapt zonder belemmering het terras op of de tuin in!

Serre zonwering

De Boer Serrebouw bouwt serres van a tot z: van de fundering tot het dak en van de vloerverwarming tot natuurlijk ook de zonwering voor uw serre!

Vrijblijvend advies nodig? Bellen mag altijd!

Het geven van advies is ons dagelijks werk. En wij vinden dat nog leuk werk ook. Dus schroom niet ons te bellen wanneer u vragen heeft.  058 256 2332
 

Met de Boer on tour

Foto’s en tekeningen van serres zijn leuk. Maar een bezoek aan een gerealiseerd project geeft pas echt de optimale beleving en inspiratie.

Daarom heeft De Boer Serrebouw geen showroom, maar nemen wij u graag mee naar onze tevreden klanten. Gaat u ook mee met De Boer on Tour?

Neem contact op