Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Binnen wordt buiten

Met een glazen vouwwand van De Boer Serrebouw.

Aanbouw Heerenveen 08 Aanbouw Heerenveen 07 Aanbouw Heerenveen 09

Onze glazen vouwwanden

Dat geeft nog eens een ongekend gevoel van vrijheid. Met een glazen vouwwand zorgt u op mooie dagen voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Uw woning en tuin lopen met een open vouwwand naadloos in elkaar over. Ook uitermate geschikt voor restaurants, winkels en kantoorpanden. Resultaat: een royale doorgang naar buiten. Zonder belemmeringen.

Terraskamer Dronrijp 06 Vouwwand Molenend 07
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Vouwwanden van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze mooie vouwwanden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Glazen vouwwand

Optimale isolatie

Een glazen vouwwand in uw gevel of serre moet natuurlijk in koudere perioden de warmte wel binnen houden. De Boer serrebouw voert haar vouwwanden daarom uit in hoogwaardig aluminium, gelamineerd hout of een combinatie van beide. Samen met hoogwaardig glas een garantie voor een optimale isolatie. Het hang- en sluitwerk voldoet aan alle veiligheidseisen. Warmte binnen en inbrekers buiten.

 
 

Vouwwand in handomdraai open

Met een vouwwand van glas kunt u optimaal inspelen op de weersomstandigheden, die soms nogal eens snel kunnen veranderen. In een handomdraai is de wand van uw tuinkamer open en dicht. Handig, want hoe eenvoudiger dat gaat, hoe vaker u gebruik maakt van de vouwwand.

Hoge lichtopbrengst

Veel licht in huis is prettig. En dat niet alleen, het is ook nog eens gezond. Voldoende zonlicht geeft energie en een goed humeur. Het glazen dak en de glazen wanden geven het licht graag door. Met een serre of tuinkamer voelt u zich beter. Iedere dag opnieuw.

De juiste kleur

Het kiezen van de juiste kleur van de profielen van de glazen vouwwand draagt bij aan de beleving. De aluminium profielen van de vouwwand kunnen worden gespoten in alle beschikbare RAL-kleuren.

Mooi visitekaartje

De Boer Serrebouw gebruikt uitsluitend kwaliteitsmaterialen. Degelijke constructies, perfecte afwerking en fraai design. Daar kunt u mee voor de dag komen. In een handomdraai extra terras. Hier zitten uw gasten graag. En dat kan alleen maar goed zijn voor de omzet.

 
“We hebben er echt een leefruimte bij gekregen. De werkwijze was professioneel en tot in detail goed verzorgd.”
“Het is prettig werken met De Boer Serrebouw. We genieten het hele jaar van de serre!”
“Voor, tijdens en na de bouw van de serre is De Boer Serrebouw altijd bereikbaar voor goed overleg. De serre is van uitstekende kwaliteit.”
“Wij hebben een geweldige serre aan het water gekregen en zijn er na 5 jaar nog altijd 100% tevreden mee. Prachtige uitstraling, goed materiaal, goeie nazorg en garantie. Al met al prima!”
 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Vouwwand Molenend

Aanbouw Heerenveen

Glazen vouwwand