Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Uitbouw woning

Serre Drachten 04
 
Home

Een passende uitbouw voor elke woning

Een kwalitatief goede en mooie uitbouw aan uw woning is vakwerk. Het begint met gedegen advies en een goed ontwerp. De Boer Serrebouw is specialist in elke uitbouw: van terrasoverkapping tot tuinkamer en serre. Wij denken met u mee en komen samen met u tot een ontwerp dat volledig aansluit op uw wensen, eisen en budget. Wij willen dat de uitbouw een aanvulling is op uw woning en woonsituatie en dat u het comfort van het binnenleven en het vrije gevoel van het buitenleven volledig ervaart in de uitbouw aan uw woning.

 

Uitbouw #1: Luxe terrasoverkapping

Het maatwerk dat De Boer Serrebouw levert, onderscheidt ons van andere bedrijven en zorgt ervoor dat we tevreden klanten hebben. Dat maakt ons trots op het werk dat we leveren en de uitbouwen die wij bij woningen realiseren. Een luxe terrasoverkapping bijvoorbeeld. Met zo’n uitbouw kunt u nog meer en bovendien nog langer genieten van uw tuin. Ervaar hoe krachtig de zon nog kan zijn op een mooie herfstdag, of zit heerlijk droog buiten tijdens een zomers buitje.

Uitbouw #2: Tuinkamer

Een tuinkamer, alleen het woord klinkt al heerlijk. Met een tuinkamer zit u gegarandeerd langer en vaker buiten. En dat -bewezen- erg gezond! Beschermd tegen wind en regen, dichtbij de tuin, maar ook dichtbij de woning. Voor de uitbouw van een tuinkamer of terraskamer is geen grof sloopwerk nodig. Deze uitbouw wordt tegen de gevel van uw woning geplaatst. U kunt er voor kiezen om alle wanden of delen daarvan verplaatsbaar te maken. Bijvoorbeeld door vouwwanden toe te passen of schuifdeuren. Zo zet u makkelijk en snel de boel open zodat u nog meer van uw uitbouw én natuurlijk uw tuin geniet.

Uitbouw #3: Serre

In Nederland is het in het vroege voorjaar en in het najaar vaak fris, terwijl de zon heerlijk schijnt en de natuur zich van haar mooiste kant laat zien. Met een uitbouw als een serre kunt u hier volop van genieten, zonder dat u uw woning hoeft te verlaten en een dikke jas uit de kast hoeft te trekken. Een aanbouw serre geeft u een aangename plek in huis, waar u kunt genieten van buiten met alle comfort van binnen. Door de stralingswarmte van de zon loopt de temperatuur in de uitbouw aan uw woning snel op, waardoor u er heerlijk kunt vertoeven zonder dat u daarvoor extra hoeft te stoken. Geniet niet alleen van het buitenleven als het kwik stijgt, maar wanneer u maar wilt. Achter en onder glas van een uitbouw komt er geen eind aan het terrasseizoen!

Een goede uitbouw gaat een leven lang mee

Gun uzelf dat extra woongenot met een uitbouw bij uw woning van De Boer Serrebouw. Verkrijgbaar in alle maten, stijlen en kleuren, geschikt voor elk type woning en van duurzaam hoogwaardig aluminium. Wij staan voor kwaliteit; onze uitbouwen gaan een leven lang mee.

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Almere

"Vestibulum mattis aliquet justo ac faucibus praesent fermentum ante ac finibus malesuada proin fringilla, metus sed ullamcorper vulputate!"

Aanbouw Heerenveen

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.