Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Wat kost een serre?

Hoogwaardige serres op maat gemaakt

Serre Surhuisterveen 8

Wat kost een serre?

Een goede serre zorgt voor veel woonplezier en natuurlijk ook voor waardevermeerdering van uw woning. Het levert genoeg op, maar een kwalitatief goede serre betekent ook een grote investering. De Boer Serrebouw vertelt u graag over de mogelijkheden én de kosten van een serre.

Serre Rijperkerk 04 Serre Rijperkerk 07
 

Direct contact

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Advies op maat?

058 256 2332

40 jaar kennis en ervaring

Serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Dat zegt genoeg. Sinds 1984 laten wij onze klanten dagelijks genieten van onze bijzondere serres. Ondanks onze Friese nuchterheid, noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden.

Lees ons verhaal

Verwacht topkwaliteit

Verrassende ontwerpen, kwaliteitsmaterialen, vaklui. Een product van De Boer Serrebouw is altijd topkwaliteit. Tot in de kleinste details netjes afgewerkt. Gegarandeerd een visitekaartje voor uw woning.

Meer over onze kwaliteit

 
 

Alles in eigen hand

Van bouwaanvraag tot montage: wij regelen het allemaal

Een serre is geen standaard product. Samen met u ontwerpen wij een serre die optimaal voldoet aan al uw persoonlijke wensen, ideeën en voorstellingen. We lopen met u alle keuzes door en helpen u met gedegen advies een goede keuze te maken. Maar daar stopt onze service niet! De Boer Serrebouw regelt alles voor de klant. Van bouwaanvraag, constructieberekeningen en bouwvergunning tot ontwerp, fundering, bouw en montage.

Maak kennis met ons

 
 

Kosten serre

In de 40 jaar dat De Boer Serrebouw actief is in uitbouwen met aluminium serres, veranda’s en tuinkamers hebben we nooit exact twee keer hetzelfde gebouwd. Voor ons is een serre aanbouw namelijk geen standaard product. Ieder pand is immers anders en de wensen zijn van geen klant gelijk. Wij leveren daarom altijd maatwerk bij het bouwen van serres. De vraag Wat kost een serre? is daardoor lastig te beantwoorden. Wel kunnen we een vanaf-prijs voor een hoogwaardige serre noemen. Reken voor een serre van woonkamerkwaliteit, zoals De Boer Serrebouw ze bouwt op ca. € 3.750 per vierkante meter. Dit is inclusief fundering en betonvloer. Een exacte prijs voor uw serre kunnen we alleen berekenen als we weten wat uw wensen zijn (afmetingen, schuifpui of vouwwand, al dan niet vloerverwarming, afwerking, etc.) en wat uw woonsituatie is (al dan niet monument, heien noodzakelijk, etc.).

Serre-prijzen van De Boer Serrebouw

Als u besloten heeft een serre aan te bouwen, dan volgen er vele keuzes. Want hoe luxe mag het worden? Wat is de beste plek? Het beste materiaal? De meest ideale afmeting? Al die zaken zijn van invloed op de serre-prijs. De mogelijkheden zijn eindeloos en daardoor is het soms lastig om de juiste keuzes te maken. Het is dan ook verstandig om advies te vragen aan een specialist op het gebied van serrebouw. De Boer Serrebouw is zo’n specialist en kan voor u berekenen wat uw serre gaat kosten. Hij kan alle prijzen voor een serre inzichtelijk maken zodat u een gedegen keuze maakt.

Volledige service

Bij een luxe serre hoort een goede en volledige service. De Boer Serrebouw staat hierom bekend. Van het ontwerp tot het inmeten, van de fundering tot de afwerking. Heeft u vragen of is er iets niet naar wens? Dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. De lijnen zijn kort en er is altijd iemand van onze organisatie bereikbaar. Wij staan open voor uw suggesties en zoeken samen met u naar een oplossing voor uw woonwensen. Een groot aantal tevreden klanten zal het bevestigen: goede service is bij ons gegarandeerd. Daar bovenop krijgt u nog eens 10 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.

Meer weten over de kosten van een serre? Of weten wat uw droomserre kost? Neem vrijblijvend contact op met De Boer Serrebouw!

 
 
 

Referenties

 

Inspiratie

Serre met zadeldak

Serre met geïntegreerd balkon

Tuingericht wonen

Met een serre of tuinkamer maakt de tuin definitief onderdeel uit van uw woning. Een enorme verrijking van uw woonplezier. Het hele jaar door.