Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Aluminium veranda

Terrasoverkapping Wolvega 01 Serre Drachten 06
 
Home

Een aluminium veranda of terrasoverkapping

De bouw van een aluminium veranda of luxe terrasoverkapping geeft een woning meer mogelijkheden zonder dat er ingrijpende maatregelen nodig zijn. Een goede investering dus, waarover De Boer Serrebouw u graag adviseert.

 

Aluminium veranda: extra ruimte en comfort

Met een aluminium terrasoverkapping van De Boer Serrebouw creëert u op relatief eenvoudige wijze extra ruimte en comfort bij uw woning. Een aluminium veranda is een heerlijke plek om buiten te zitten. Beschermd tegen de regen zit u zelf vaker en langer buiten en blijven uw tuinmeubelen langer mooi. Veranda’s zijn er in diverse soorten en maten. Van alleen een terrasoverkapping tot een luxe veranda met glazen zijwanden.

De Boer Serrebouw: specialist in aluminium uitbouwen

De Boer Serrebouw is gespecialiseerd in uitbouwen met aluminium. Dat materiaal roest en rot niet, is ontzettend sterk en bovendien onderhoudsarm. Bovendien kunnen de profielen in aluminium heel slank worden uitgevoerd, waardoor u meer uitzicht en lichtinval heeft. De Boer Serrebouw kan u de materialen laten zien en met inspiratiebeelden de eindeloze mogelijkheden tonen. Want bij De Boer Serrebouw is alles mogelijk op het gebied van serrebouw, zolang het maar binnen de veiligheid- en kwaliteitskaders valt. U zult bij ons niet snel horen dat iets niet mogelijk is. Als serrespecialist adviseren wij u uiteraard bij uw keuzes en we geven aan wat verstandig is, maar we houden hierbij altijd rekening met wat u wilt en welk ideaal u voor ogen heeft. Uw wensen staan bij ons centraal.

Een aluminium veranda naar eigen ontwerp

Aluminium veranda’s kunnen volledig naar eigen inzicht worden ontworpen en zijn uitvoerbaar in vrijwel alle denkbare maatvoeringen. Een luxe terrasoverkapping moet perfect bij u en bij uw huis passen, daarom is het raadzaam om goed na te denken over het ontwerp van uw terrasoverkapping en de gebruikseisen. De Boer Serrebouw kan alle keuzes samen met u langslopen en adviseren over de aluminium veranda die het beste aan uw wensen, eisen en budget voldoet.

Verleng het terrasseizoen met een luxe aluminium terrasoverkapping

Een aluminium veranda wordt door De Boer Serrebouw ook veel toegepast bij zakelijke panden, bijvoorbeeld in de horeca. Een aluminium terrasoverkapping zorgt hier voor extra uitstraling en verlengt bovendien het lucratieve terrasseizoen. Door de nieuwe wetgeving rondom rookruimtes zorgt een hoogwaardige aluminium veranda bij uw gelegenheid bovendien voor een fijne, luxe rookplek voor uw gasten.

Voeg extra woonkwaliteit toe met een heerlijke tuinkamer

Met een aluminium veranda bent u beschermd tegen de regen. Maar tegen lage temperaturen of harde wind biedt een veranda geen bescherming. Toch langer van de tuin en het buitenleven genieten? Kies er dan voor om glazen zijwanden toe te voegen aan uw aluminium veranda. Kies bijvoorbeeld voor een vouwwand die u bij mooi weer kunt wegvouwen zodat het net is alsof u buiten zit. Of kies voor een schuifpui waarmee u buiten naar binnen haalt. U kunt ook voor een combinatie kiezen van vaste glazen delen en tuindeuren. De Boer Serrebouw vertelt u graag over de talloze mogelijkheden van een tuinkamer.

Terraskamer Dronrijp  
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Terraskamer Dronrijp

Terraskamer Dronrijp

"De Boer Serrebouw heeft prima werk geleverd. Goede nazorg ook. Aardige en vriendelijke vakmensen."

Terrasoverkapping Wolvega

Haal buiten naar binnen

De glazen wanden en daken geven een ongelofelijk ruimtelijke beleving. De zon en het daglicht wijzen een slecht humeur definitief de deur.