Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Bel ons:  058 256 2332 bel mij

menu

Uitbouw serre

Serre Drachten 04
 
Home

Woning uitbouwen met een serre, terrasoverkapping of tuinkamer

Op zoek naar meer licht en ruimte? De Boer Serrebouw is gespecialiseerd in allerlei vormen om uw woning uit te bouwen. Kiest u voor een serre van woonkamerkwaliteit? Voor een terrasoverkapping? Of voor een tussenvorm: de tuinkamer. De Boer Serrebouw helpt u graag bij deze toegevoegde waarde voor woning en leven.

 

Een serre: een uitbouw van uw woning én het buitenleven

Bent u op zoek naar meer licht en ruimte in huis? En wilt u het buitenleven fors verlengen? Of wilt u uw bedrijf uitbreiden met een ruimte die een exclusieve uitstraling heeft, sfeerverhogend is en bovendien een besparing op uw energierekening betekent? Dan bent u bij De Boer Serrebouw aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het realiseren van een glazen uitbouw door middel van een serre voor zowel woningen als bedrijven. U komt onze uitbouw-serres vast regelmatig tegen. Ze zijn te herkennen aan het mooie ontwerp, de hoge kwaliteit en een exclusieve uitstraling.

De voordelen van een uitbouw met een serre

Een uitbouw-serre geeft extra leefruimte in uw woning. Letterlijk en figuurlijk; het zorgt voor de gewenste of nodige extra vierkante meters, maar zorgt door de extra lichtinval ook in de rest van de woning voor plezieriger leefruimte. Uw woning uitbouwen met een serre zorgt er bovendien voor dat u uw buitenleven verlengt. U geniet langer en tijdens alle seizoenen van uw tuin omdat u er vanuit uw uitbouw-serre optimaal zicht op hebt en er ook nog eens dichtbij bent. De aanbouw serre is immers een stukje de tuin ingebouwd! U zult merken dat de serre daardoor al snel de favoriete plek in huis wordt; om te lezen, te rusten, te spelen, kortom om te leven.

Woning uitbouwen met dezelfde kwaliteit als de woning

De Boer Serrebouw is gespecialiseerd in uitbouw-serres van woonkamerkwaliteit. Dat betekent dat ze van hoogwaardig materiaal zijn gebouwd en optimaal geïsoleerd zijn. Dat brengt een flinke investering met zich mee die u door de gecreëerde meerwaarde en de hoge isolatiewaarde op den duur vast en zeker terugverdient. Ligt een volledige serre nog niet binnen uw mogelijkheden, dan kunt u ook kiezen voor een terraskamer, ook wel tuinkamer. Wel het licht en de ruimte, maar voordeliger een eenvoudiger.

De tuinkamer: meer comfort dan een terrasoverkapping

Een tuinkamer biedt veel meer comfort dan een veranda of terrasoverkapping, maar heeft niet dezelfde kwaliteiten als een serre. Met een terrasoverkapping kunt u met een zomerse bui nog heerlijk buiten zitten. Maar als de temperatuur daalt of de wind aanzet, zit u er minder comfortabel. In dat geval zijn glazen zijwanden een uitkomst. De glazen zijwanden van een tuinkamer kunt u bij perfect zomerweer helemaal wegschuiven waardoor u heerlijk buiten zit. Komt de herfst er aan of steekt er een wind op, dan schuift u de zijwanden eenvoudig terug. Om een tuinkamer te creëren is in de meeste gevallen geen grote verbouwing nodig. Uw woning blijft intact: u stapt via de terrasdeuren of achterdeur zo uw terraskamer of tuinkamer binnen.

Altijd maatwerk voor serres, terrasoverkappingen of tuinkamers

Dus of u nu al het comfort van een echte serre wilt, alleen een terrasoverkapping of gaat voor de tussenvorm; de tuinkamer. De Boer Serrebouw realiseert het graag voor u. We voorzien u van goed en eerlijk advies en leveren uitsluitend maatwerk. In vorm, materiaal en inrichting. Zo kunt u bij de bouw van een serre, terrasoverkapping of tuinkamer kiezen uit verschillende duurzame materialen. Ook is er een ruime keus in onder andere serre-zonwering, vloeren en verlichting. Een paar zaken zijn bij ons echter wel standaard; u bent bij ons altijd verzekerd van gedegen advies, hoogstaande kwaliteit en uitstekende service!

 
 

Samen uw ideeën bespreken?

Heeft u vragen? Globaal of uitgebreid. Wij leveren graag het antwoord. 058 256 2332

Neem contact op

 

Referenties

 

Inspiratie

Serre Drachten

"Voor, tijdens en na de bouw van de serre is De Boer Serrebouw altijd bereikbaar voor goed overleg. De serre is van uitstekende kwaliteit."

Serre Scheerwolde

"We hebben er echt een leefruimte bij gekregen. De werkwijze was professioneel en tot in detail goed verzorgd."

Open en toch beschermd

De combinatie van kwaliteitsglas en dunne designprofielen. Mooier kunnen we het niet maken. Maximale openheid en toch altijd beschermd.